sotepe Odesláno Leden 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2017 Zdravím mam xbox necely rok. Jedna se o model vyrobeny v roce 2009. Původní majitel ne flashoval pochybuji, ze na nem pujdou rgh atd. . Nechal jsem si to flashnout. Otázka zni jak jako laik poznám ze na nem je rgh a jak na něj mužů nahrát fsd či auroru. Předem děkuji za odpověď :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 15, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Nechal sis ho flashnout znamena co? Flash vetsinou znamena uorava mechaniky pro hrani palenych DVD a pak je RGH uprava pro hrani her z hardisku. Mohl bys to poznat pokud ti najizdi FSD/Aurora po startu Xboxu a nebo pokud najede original MS dash tak bys mel mit ve slozce/karte Games polozku XexMenu, to vse by ti mel vysvetlit dotycny co ti tu upravu delal a mel by ti tam i nakopirovat a nastavit Auroru, Dashlaunch, XexMenu. Aurora se nakopiruje do Xboxu a v Dashlaunchi se nastavi cesta do Aurory na default.xex soubor aby najizdela po startu Xboxu. Vse je zde jiz na foru reseno, procti si sekci Jtag/Rgh atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Nechal jsem udělat úpravu mechaniky, najíždí mi původní MS dash. Ohledně rgh jsem s chlapem co mi dělal úpravu mechaniky nebavil pac jsem o tom v te době nevěděl a nezajímal, az ted. Takze vůbec nevím jak postupovat a hlavně jak poznám rgh ze ho mam či ne. To xex menu nemam pac jsem sehnal verzi 1.1 a snažím se sehnat 1.2 zatím ne uspesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 15, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Az si nechas udelat RGH budes mit vse v Xboxu uz od člověka co ti RGH udela a mel by ti i vse vysvetlit a nastavit. V tuto chvili tam nedostanes nic, mas jen flashlou DVD mechaniku pro cteni palenych her! Flash a RGH jsou dve uplne odlisne veci, ktere nemaji nic spolecneho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 15, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 Po přečtení par příspěvků zde na fóru. Jsem zjistil ze rgh dělane není. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 15, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2017 S jistotou, jestli má Xbox RGH to zjistíš tak, když konzoli zapneš tlačítkem pro vysunutí DVD. Pokud najede originál dashboard, tak RGH nemá (při instalovaném RGH najede prostředí Xell - modrá obrazovka linuxu). Jinak konzole z r. 2009 bude nejstarší model FAT, kde pokud se nejedná alespoň o nejnovější revizi JASPER stojí za zvážení, zdali má RGH vůbec smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 19, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 No mam z roku 2009 Fat verzi. Nechal jsem si udelat jen flash mechaniky. Mohl bych konzoli updatovat nebude nejaky problem? Pac mi znamy neco rikal ze se muze stat ze si uz palene hry nezahraju. Mel bych mit posledni verzi verzi flashe LT.3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 19, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2017 Pokud máš v konzoli dahboard novější než 12625, tak můžeš bez obav updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 uz jsem to nasel. Dashboard 2.0.17489.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 jno nasle jsem Dashboard 2.0.17489.0 takze muzu udelat update ? doufam ze to bude ma posledni otazka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 Ano, můžeš. Současná aktuální verze DB je 17511 a tuším, že ti žádné zlepšení nepřinese (myšleno ve vztahu ke hrám, na tvé současné verzi bys měl být schopen spustit do dnešního dne vydané hry). Rozdíl bude jen v XBlive, kdy k přístupu je vyžadována vždy poslední aktuální verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sotepe Odesláno Leden 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2017 ok diky zadny problems palenkama nebude, jsem rad ze mi to nekdo vysvetlil a odpovedelmi na otazku, bych se neptal ale uz me stve jak se me to furt pta zda chci update ci ne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitaaa Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Zdravím.Nevím zda jsem tu správně,ale prosím o pomoc či radu.Pořídil jsem xbox 360 rgh a mám Freestyle 3 a nevím kde a co nastavit,aby se automaticky stahovaly obaly her.Vrtal jsem se v nastavení 3plugin datapotr a broadcast port a uplně jsem to rozházel,že nevím co tam má být za hodnoty a ani se nemohu připojit k jqe360.com..S aurorou už zkušenosti mám,ale zas nevím jak natavit,aby se xbox spouštěl automaticky do aurory.Hledal jsem ve foru,ale dost se v tom plácám.Je prosím někdo,kdo by mi to prosím vysvětlil po lopatě?Omlouvám se za tolik otázek,ale uplně jsem se v tom ztratil.Děkuji moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 28, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 Stahni Auroru 0.6b, rozbal, nakopiruj do Xboxu. Potom spust Dashlaunch a nastav si v Default path cestu k Aurore na soubor default.xex , uloz a bude ti najizdet Aurora po spusteni. Freestyle uz je stary a ukoncena pidpora, proto ti asi nejdou v ni stahovat obaly. Nainstaluj Auroru a melo by vse fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitaaa Odesláno Září 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 ok.Díky.Jen tedy jak prosím tě nastavím,aby se automaticky spouštěla aurora?Nemůžu na to přijít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Září 28, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2017 spust Dashlaunch a nastav si v Default path cestu k Aurore na soubor default.xex , uloz a bude ti najizdet Aurora po spusteni. Ulozeni provedes pres RB tlacitka na ovladaci se prepnes na tabulku s disky a das myslim X ulozit. Koukni kdyztak na YouTube tam budou navody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.