Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2017 Tak dneska skladem v Sony centru v Č.B. Jdu pro něj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 21, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2017 Tak celkova investice do dema 11 hodin. dohráno a nemůžu se dočkat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2017 ahoj, jakožto kaužuál fora bych potřeboval poradit s prvním bossem v téj japonskéj dědině. Když se snažím očistit ty černé kaluže, ve kterých se mi nenabíjí ki, nedaří se mi to. Máte někdo nějaký fígl, nebo je to mýma buglýma rukama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2017 Ty kaluže neočistíš jsou aktivní po určitou dobu, jedině jak doplnit Ki je mačkat po pár seknutích L1 a nasát ty modré kuličky ( je nato tutorial v Doju). Jinak nestát v kalužích a bojovat normálně. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2017 aha, já právě myslel že jdou očistit stejným způsobem jako nasát ki. Každopádně hra je to výborná a nekompromisní. Ale narozdíl od jiných her, kde mi kolikrát přišlo, že mi hra hází klacky pod nohy, u niohu je to naopak a nadávám si, proč si klacky pod nohy hážu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 11, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2017 Tak první mapa hotova ajedeme dál.. Zatím goty;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2017 ten pocit, když si už člověk myslí že je mistr světa amoleta a první pořádný boss na lodi ho sejme jednou ranou, a já mu i přes použití living weapon neseberu ani dvacetinu zdraví (su lvl 10) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 12, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2017 A paknten pocit když si človek již fakt řïká, že je to nejak lehké a pak na dalším bosíkovi umře tolikrát je ještě víc k nezaplacení. Prvních 10 smrtí bylo: wtf? Kde se ta hra prodává? Ale stejne jako v DS, vydržaj pijanier a bide hůř;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Hral jsem vsechny tri dema a trochu se bojim, jestli pro me ma hra jeste neco schovaneho. Trochu me prekvapilo, ze bosse v lodi jsem dal na prvni pokus. Prislo mi, ze ty dema byli o neco tezsi, nebo je to tim, ze uz jsem plus minus vedel co delat. Mate tu nekdo stejny pocit?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 13, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Stejný pocit jsem měl do 3tího bosse. Pak samozřejmě nastane vliv farmení a celkového lvl na kterém mise děláš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Ok takze nemas pocit, zes uz poloviny hry videl? Je to super hra, jeste at vznikne "Dark Souls" se severskou tematikou a jsem spokojeny.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 13, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Některé lokace jsou podobné, ale pořád spousty nových a hlavně spousta boss fightu;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 pánové, nevzpomenete si náhodou jaký jste měli lvl při souboji s prvním bossem na lodi? Abych zhruba věděl jestli dál farmit nebo je to blbýma rukama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 13, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Toď otázka. Ale moc to nebylo. Tak lvl 10? Základ je mít hmotnost brneni pod 70% a nezapomenout pro kotoul stranou musis tlacitko macknout 2x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Takže čím těžší náklad brnění na sobě nesu (aktuálně mám přes 94 % ) tím mi asi rychleji ubývá ki? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 13, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2017 Pomaleji regeneruje a hlavně kratší a pomalejší uhejbání. Dej se pod 70%. Já to dal pod 30% tam i uhejbani stačí, nemusí kotoul. ///EDIT: Tak lokace 3. Nový neprátelé a puvodni maji nové schopnosti;) Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 21, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Tak lokace 5 predemnou. zacina to vypadat na platinkuu;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2017 A vy se s tím kakáte bůh ví jak dlouho http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=nioh-pokoreno-za-96-minut-yneb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 Až budu lvl milion a dohraju to již 5x tak neni problemo;) Teď si to užívám a lezu do každé "díry" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 No a ja furt s lvl tusim 18 pizlu teho prvniho bossa na lodi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2017 vcera jsem pomahal kamošovi snim. je fajn ze coop mne ponizi na jeho lvl damage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 1, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2017 Tak Platinka je doma. 89h. lvl 106. Po prvních 3 bosích a zjištění, že z revenantů padá nejlepší vybavení to již bylo vcelku lehké. V obtížnosti Bossů Bloodborne nepokořen. Stejně jako ve Witcherovi crafting je zbytečnost. Dal bych 85%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Zdravíčko pánové, nemůže mi prosím někdo zjistit, jestli jsou v EU verzi polské titulky, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 2, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Verze ze store jde přepnout do PL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Duben 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2017 Před hodinou, mirai_trunks napsal: Verze ze store jde přepnout do PL. Díky a máš asi namysli jen titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.