Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 15, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 Já mel na konci hry lvl 110. Ty mise jsou spíš průměr lvl vybavení než postavi. Pofarmi chvíli revenanty(mrtvé "kamarády") ležící kolem a posbírej lepší vybavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 Taky si myslím, že jde hlavně o výbavu, ikdyž souhlasím, že to jde strašně rychle nahoru a nemáš šanci držet krok, ikdyž děláš všechny vedlejší mise. Já jsem na začátku čtvrtého regionu a mám level 73. A jaké máš zbraně? Jaký level a jaký damage? Je fakt nejlepší vyvolávat ty borce. Já jsem za posledních 20 borců, ani jednou neprohrál. Vemu sekeru, roztočím se, nebo i jen sekám prorazím jim obranu a jsou v dupě. A vybírám 10+ level výš než jsem já. Ale jinak jsem se dal cestou, že mám vykutěnou magii omnyo a používám zpomalení, pomalou obnovu ki a to, že mi jejich útoky dávají menší damage. Tohle fakt pomůže. Hlavně to zpomalení, je k nezaplacení. Ze začátku máš jen 2x a když dokončíš v Dojo veterán omnyo, tak nakonec jich mám 6x a to už sakra pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 15, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 joo sloth spomalovaci magie je pěknej cheat;)Ale dá se to i bez magie a ninjutsu. pouze katana a ggg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2017 před 4 minutami, mirai_trunks napsal: joo sloth spomalovaci magie je pěknej cheat;)Ale dá se to i bez magie a ninjutsu. pouze katana a ggg Jj, souhlasím, je to trošku podvod, ale mě to vůbec nevadí, jinak by mě kleplo Každopádně už, ale pořád hraju sólo, tak alespoň něco. Použil jsem pomoc zatím jen 2x. Jo a když máš tak rád souls hry, hraješ i něco 2D? Vyšla totiž hra Salt and Sanctuary, která se považuje za 2D souls. Já udělal asi tři bosse a pak už jsem se k tomu nedostal, ale je to dobré. Recenze: https://games.tiscali.cz/recenze/salt-and-sanctuary-recenze-273301 ale asi to znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 Tak Nioh po 60 hodinach pokoren, na konci jsem to vzal hopem. Kazdopadne Bloodborne zustava neprekonano. Je to fajn hra, ale nekolik veci me stvalo. Stereotypni soundtrack, malo typu nepratel a vedlejsi mise, ktery se odehravaly ve stejnych mistech jako ty hlavni. Celkove asi 8/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2017 Celkem me prekvapuje, jak tu vsichni pisou o strme krivce obtiznosti. Me osobne spis prislo, ze jsem porad prelevelovanej. Nez opustim region, tak dodelam vedlejsi mise a kodama blessing pouzivam na vic dusi. Jinak ta hra je naprosto vyborna. Jedine co mi trochu mrzi je, ze atmosfera neni tak hutna jako v Bloodbourne.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2017 Pokut más vybavení, hlavně zbran o 20lvl vejš než máš lvl svůj si vklidu.jsem začal odznova a pred pani vampirovou boss 3 jsem mel komplet fialove vybaveni vcetne mece a 250damage na lvl 18. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2017 No tak ikdyž vyvolávam borce o 15 lvl výš než já, třeba teď já 75 on 90 těším se co vypadne a má meč 80 lvl. A tak je to pořád, ještě jsem nenarazil na někoho, kdo by měl výbavu víc než svůj level, nebo jen o něco vyšší. To mě vždycky nasere. Každopádně jsem ve čtvrtém regionu a mám komplet všechny vedlejší mise a jsem fakt škudlík, takže jakmile mám nahrabáno hned jdu na lvl a stejně je teď hlavní mise 78 já mám 75. Krok neudřžíš, ale hlavní jsou zbraně. Mám meč 515 dmg a sekeru 540 tak nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2017 jak jsem psal. mise jsou prumernej lvl vybavrni co bys mel mit ne tvuj level. na ng+ pak to zacina na 150 a skace po 30ti takze to tak snadno nedozenes levelem postavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Květen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2017 V 17. května 2017 at 19:00, mirai_trunks napsal: jak jsem psal. mise jsou prumernej lvl vybavrni co bys mel mit ne tvuj level. na ng+ pak to zacina na 150 a skace po 30ti takze to tak snadno nedozenes levelem postavy Kolego, ještě dotaz, co to jsou ty killing strike. Mám meč a měl jsem i předtím u zbraně napsané life recovery by killing strike. Takže mi to vrátí 155 životů, pokud použiju killing strike, ale nevím přesně co to je. Dík Edit: Jo a jak píšeš ten level vybavení. Ted jsem v pátem regionu a hlavni mise je 103, mám zbroj 99 a mec 102, takže teoreticky bych měl ještě navysit hlavne zbroj, než se do mise pustím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Kdo nezaregistroval, tak season pass je ted v akci za 400 Kc na storuSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Ahoj,chci se zeptat,jak je to s obtížností.Dark Souls 2,3 jsem dohrál,trojka pro mě byla už docela tuhá.Bloodborne také dohráno,ale skoro každý boss fight s pomocí.Nioh vypadá zajímavě,ale neni moc tvrdej?Takovej Dark Souls 2 byl přiměřenej.Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 před 54 minutami, NuDiXs napsal: Ahoj, chci se zeptat,jak je to s obtížností. Dark Souls 2,3 jsem dohrál,trojka pro mě byla už docela tuhá.Bloodborne také dohráno,ale skoro každý boss fight s pomocí. Nioh vypadá zajímavě,ale neni moc tvrdej?Takovej Dark Souls 2 byl přiměřenej. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Těžko říct, já osobně bych řekl, že bloodborne, byl těžší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2017 Mne se zdal tezsi Nioh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Prosinec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 Za sebe rikam, ze mi taky Bloodborne prisel tezsi.Nioh se o dost zjednodussi v momente, kdy zacnes pouzivat magii.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 1, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2017 Bloodborne mel tezsi bose. Zacatky Niohu jsou celkem HC ale pote co ma clovek jiz vybaveni tak pohodka. Teda na zakladni obtiznost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 Díky za rady,už jsem pořídil.Ale jedna věc mě hned ze začátku pobavila,jedná se o položku (zasunout do pochvy),sakra to nemůžou pouzdro nazvat jinak?[emoji23]Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Prosinec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2017 Sakra nejsi pruderni? Pouzdro na mec byla odjakziva pochva :-) Naopak je smesne jak se v posledni dobe kvuli precitlvelym lidickam meni i nazvy literarnich del jako treba 10 malych negriku apod ... :-( JohnnyX360 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Chci se zeptat.Má to někde možnost hrát na "EASY? Nebo to neumožnuje nastavovat obtížnost hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 Nastaveni obtiznosti je jen nahoru:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 ahahatak to jsem dohrál...tohle je pro japonské prsty. Budu muset počkat až na Ghost of Tsushima a to pojedu na pimax 8k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Prosinec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2017 ahaha[emoji3]tak to jsem dohrál...tohle je pro japonské prsty. Budu muset počkat až na Ghost of Tsushima a to pojedu na pimax 8k. A kde si skončil?Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lights flesh Odesláno Prosinec 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2017 V 13. 12. 2017 at 13:25, NuDiXs napsal: A kde si skončil? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Zdar,jak jsem začal ,tak jsem skončil.Musím si na pc nastavit ovladač aby automaticky zaměřoval,jako na ps4 protože se ke mě hned dostanou a tak je to dost těžké.Skoro nehratelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.