Fenri Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Zdravím, jelikož mi zatím nepřišel Beta Key do Ghost Recon Wildlands (a kdoví, zda vůbec příjde), napadlo mne založit toto vlákno proto, že každý kdo už Beta Key má může pozvat další 3 hráče do bety. Takže pokud je tu někdo, kdo třeba nemá koho pozvat a nějaký "invite" mu zbyl, budu vděčný za pozvánku. Pokud mi příjde nějaký kód tak se s někým klidně také podělím. Věřím, že nás takových je více Gamertag: FenriCZ Za případné pozvání předem díky. edit: pozvánku už mám, tak mne už posílat nemusíte. Užitečné info: případné kódy do bety můžete uplatňovat zde http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-GB/beta-redeem/ Dodatek: Jak jsem zjistil, pozvánky se posílají přes ubisoftí portál takže pro invite je třeba znát ID účtu na uplay, takže kdo hledá invite piště zde Uplay účet který máte spojený s PSN, ne jen PSN protože ten můžete mít jiný a na uplay nebudete k nalezení :). Dodatek #2: Invite probíhá následovně, dostanete e-mail pozvánky, dle instrukcí v mailu se musíte se připojit ke svému účtu Ubi. Do cca 30-ti min by měl dorazit další e-mail s kódem pro uplatnění v PSN. (Mě e-mail přišel až asi za hodinu, komu by to nechodilo stále zkuste se připojit do svého Account managementu) více info k tomuto zde: https://support.ubi.com/en-GB/faqs/000026190/Friend-referral-in-Ghost-Recon-Wildlands-closed-beta drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 zdar, ja klic do bety dostal.... hodil jsem ti request do friends listu...abych ti ten invite mohl poslat... pripadne ID: rmrazik BioToXx_ a Fenri reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Únor 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Ahoj, super díky moc Jsem teď v práci, ale koukám na aplikaci v mobilu a request tam nemám, zkusím Ti ji poslat já Nebo je to jen třeba zabržděný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 mne ten sony web nejak blbne...tak request hod i ty...snad to nejak pujde... tak mi to hlasi,ze te nemam v ubisoft friends...ze nejsi na tom jejich ubisoftim clubu... kdyby ses tam registroval,tak moje ID je porad rmrazik .... to je teda peklo... :)) BioToXx_ a Fenri reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Únor 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Request jsem Ti poslal z mobilní aplikace, tak by jsi ji tam měl mít. Budu až pak navečer na PS4, až to stáhnu tak můžem dát někdy i CO-op když budeš chtít :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 na sony webu te uz mam...akorat kdyz ti chci poslat invite co mi prislo do emailu,tak me to hodi na web ubisoftu,kde asi nejsi zaregistrovany,takze te tam nemuzu pridat ale az prijdu domu,tak kouknu,jestli to nemuzu poslat primo ze hry... BioToXx_ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Únor 3, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Na webu ubi jsem zaregistrovaný taky, tam mám účet jako: Fenri.CZ (je tam ta tečka navíc, zakládal jsem to na PC kdysi), takže možná proto PS: Nemám to koukám propojený s PSN tak proto se to nebaví a když dám propojit, tak to hodí chybu PSN Se s tím nějak poperu ještě r.mrazik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 uz jsem te nasel...invite na Fenri.CZ poslany...tak snad dojde BioToXx_ a Fenri reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Čau sháním invite pro kámoše můžu poprosit na nick Syndr0xCZ Kdyby byl kod tak do PM zde, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.mrazik Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Biotoxx_ : nikoho takovyho mi to v ubiclubu nenajde...muzu poslat invite jenom prave pres ten jejich web... BioToXx_ reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Omlouvám se, na ubisoft clubu je : Syndr0x (s nulou místo O) Tak snad, díky moc EDIT : Tak kod dorazil díky moc !!! r.mrazik a Fenri reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reneku Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Ahoj prosím nemáte ještě jeden invite kod na PS4? Pokud jo budu rád . PSN: ProsteReneku UPLAY: ProsteReneku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa1468628178 Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Zdarec lidi, nemáte někdo navíc pozvánku do uzavřené bety na víkend, kterou by jste nepostrádali a mohli mi ji podarovat? UPLAY: Vasabic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Mám tři pozvánky, tak kdo chce, tak pište uPlay ID. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa1468628178 Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 před 2 minutami, Vardant napsal: Mám tři pozvánky, tak kdo chce, tak pište uPlay ID. můj UPLAY: Vasabic, díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reneku Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 před 47 minutami, Vardant napsal: Mám tři pozvánky, tak kdo chce, tak pište uPlay ID. Ahoj já bych zájem měl díky ;) UPLAY: ProsteReneku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Mám eště zbylé dva invy, kdyby někdo chtěl tak békněte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 zkuste me nekdo pozvat..... Uplay: Psychos88cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
torres Odesláno Únor 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2017 Mam tri volne pozvanky, tak mi kdyztak napiste uplay nick do pm a ja si vas pridam a pozvu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Nemáte ještě někdo pls volný kód ? Úplay id:robinzvak díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 @ Croft teď jsem tě pozval, během půlhodinky bys měl kod dostat na mejla Croft reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Croft Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Díky ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primal Odesláno Únor 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2017 Jestli má někdo ještě kod na uplay: Primal_Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.