PoulicekJ Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Ahoj, mám dotaz ohledně přidání Paypalu jako platební možnosti v Microsoft Store. Zajímalo by mne jestli jde přidat Paypal bez platební karty. Proč to nejde, to si pak můžu klidně přidat platební kartu a nemusím řešit Paypal. Jde mi o to, že Paypal si nabiju z účtu a nemusím tam mít údaje ke kartě atd. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 PayPal muzes normalka používat i na CZ Live a nemusíš mit pridanou kreditni kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Únor 17, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Po mě to chce když to přidávám jako platební možnost, zadat kreditní kartu a přes to vlak nejede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 19, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2017 A co pridat PayPal https://account.microsoft.com/billing/payments?refd=login.live.com omrkni i http://xboxweb.cz/nakupovani-na-xbox-live/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Tudy jsem to zkoušel. Nejdřiv zadam paypal pro ČR Na další stránce mě to přesměruje na paypal, kde se přihlásím a další co se mi objeví je tato ošklivá stránka. A dál se nedostanu, aniž bych kartu zadal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Podle me to vypada jako kdybys mel sice PayPal ucet ale bez zadane karty. Samotny PayPal bez platne platebni metody nevim zda bude fungovat a pokud vim tak PayPal jde nacerpat jen z karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Mít připojenou kartu není potřeba, protože se paypal dá dobít i převodem z účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 A ty už máš existující PayPal účet, který se jen snažíš přidat jako platební možnost na XBLive, anebo zakládáš úplně nový PayPal účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 To by me taky zajímalo, zda jsi uz svým PayPalem nekde platil. ted nemyslim Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Únor 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 Ahoj jo platil jsem s ním už několikrát třeba na steamu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 20, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2017 To znamená, že ke svému existujícímu účtu už musíš mít nějakou platební kartu přiřazenou, protože bez toho nejde účet na PayPalu založit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PoulicekJ Odesláno Únor 21, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Jde založit, proč by nešel? Mám to, tak už nějakej ten pátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Únor 21, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2017 Vážně jde? Já mám teda účet už X let a tehdy to určitě nešlo. Platební karta na PayPalu je jeden ze základních principů využití tohoto platebního systému, PayPal nejenže pomocí karty ověřoval majitele účtu (tím, že strhl manipulační poplatek, který následně vracel zpět), ale i okamžitá platba při nákupech v zahraničí je za pomocí kreditní karty řekl bych nejběžnější způsob placení (bez ohledu na to, že zůstatek na PayPalu lze doplňovat z bankovního účtu, což ne ze všech bank v ČR jde úplně online). Jak třeba teď PayPal ověřuje majitele účtu při založení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Duben 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2017 Přesně tak. Měl jsem to samé, a až po přidání karty se mi podařilo přidat PayPal do Xboxu( Ještě to mají nějak, že se musí shodovat jméno na kartě a jméno v PayPalu). A nevíte proč když jsem platil něco ze store, tak mi to místo z PayPalu strhlo peníze z karty? Na PayPalu bylo dost peněz ale stejnak si je to vzalo z karty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PoulicekJ
Ahoj,
mám dotaz ohledně přidání Paypalu jako platební možnosti v Microsoft Store. Zajímalo by mne jestli jde přidat Paypal bez platební karty.
Proč to nejde, to si pak můžu klidně přidat platební kartu a nemusím řešit Paypal.
Jde mi o to, že Paypal si nabiju z účtu a nemusím tam mít údaje ke kartě atd.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.