Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Konzole nestartuje


vochomurka

Otázka

Zdravím, dnes jsem po startu konzole odmítl instalaci patche s tím že budu offline (chtěl jsem jen přehrávat film). Přehrávač se mi už ale nespustil a musel jsem konzoli restartovat. Po naběhnutí už reagoval posun kurzoru, ale když jsem chtěl něco spustit, konzole nereagovala a po chvíli napsala, že mám restartovat. Nefungovalo ani připojení k Xbox live. Nakonec jsem nechal konzoli vypnutou asi dvě hodiny, že to zkusím později. Teď už ale ani nenaběhne. Kontrolka svítí, ale nic víc.

Hledám na internetu, ale zkusím to paralelně i zde. Díky předem za nápady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To bych rád, ale to se těžko dělá, když konzole zamrzne při spuštění čehokoliv. Každopádně, stáhl jsem "day zero" patch (kdyby byl potřeba - viz další krok), hodil ho na flashku, zapnul konzoli při společném stisku tlačítek Bind a Eject, naběhla "recovery" obrazovka a zde jsem zvolil obnovení konzole do továrního nastavení. Teď to zrovna jede, nahrávají se updaty takže uvidím jestli to pomůže. 

 

EDIT 20:00 - konzole jede, takže tovární restart pomohl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Samozřejmě. Resetovat jak externí zdroj, tak i konzoli odpojením od zdroje. Teď už jede - naběhne do hlavní nabídky, asi bylo něco s HDMI na TV. Každopádně stále zamrzává, když se snažím dostat do nastavení, nebo kamkoli jinam. Hlásí chybu 0x80070102 což je problém s přihlášením k profilu. K tomu se ale nedostanu, když není možné cokoliv spustit. Našel jsem radu připojit síť přes drát (normálně je přes Wi-fi), ale to také nepomáhá. 

Já nevím, možná ten poslední update instalovat z flashky, pokud to jde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu