Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Resident Evil 7


Recommended Posts

Dotaz soudruzi sběratelé, určitě se vám to už někdy stalo, koupili jste od někoho "bazar" (inzerovaná jako nová) edici ( v mým případě ne moc levou CE RE7 ) domluvili jste se na řádném zabalení a borec edici poslal v ! jedné vrstvě balícího papíru ! samozřejmě krabice na sračky, vrchní díl je protržený skrz spodní, takže se ani nebudu dívat dovnitř, hrozí ještě větší poškození ale dost to šterchá, takže se obávám, že vnitřek je na tom podobně, chytrák samozřejmě bydlí až na druhé straně republiky a zajet tam můžu nejdřív o víkendu, samozřejmě bych to ale rád dořešil dřív a bez nutnosti projet nádrž, nějaké návrhy? moc díky..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Tak ono hlavně nechat posílat CE edici RE7 byl hazard sám o sobě a díky nešťastnému designu krabice této edice by s velkou pravděpodobností nepomohlo ani to, kdyby ti to zabalil v bublinách a ještě další transportní krabici. Už tu na to téma byla řeč, tak např. u nás ji JRC odmítalo distribuovat jakkoliv poštou, resp. pouze na vlastní riziko a se souhlasem příjemce. Obvolávali před vydáním všechny ty co měli u nich předobjednáno a vyzývali je k osobnímu odběru s odůvodněním, že už i oni dostali od distributora zásilky, kde spousta těch domů uvnitř bylo pomlácených.

Stejně tomu bylo i v britském GAME, ten dokonce rušil všechny předobjednávky na tyto edice a na web vyvěsili omluvný dopis.

Takže, pokud ti to týpek předem nenafotil je taky dost možné, že už to měl (alespoň uvnitř) pomlácené on sám a tímto se toho jen zbavil. Ale jak říkám, tahle edice rozhodně není na poštu ani kurýra, bohužel. Já si pro svoji musel jet do Prahy, protože mi JRC dokonce odmítla doručit na jinou jejich pobočku, kterou mám blíž (s tím, že to by zase jelo kurýrem a vyšlo by to na stejno).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

drak: Já vím, já vím, sleduju to, předem jsem si jí samozřejmě nafotit nechal, o JRC také vím, proto jsme se dohodli na řádném vycpání a zabalení, jde ale o to, že i kdybych si to zabalení nedomluvil předem, přijde někomu normální obmotat takovouhle nebo kteroukoliv jinou sběratelku vánočním balícím papírem a je*nout to na poštu..? o_O nehledě na to, že když jsem jí tedy otevřel, artbook je v němčině.. Nj ovládám ale do sbírky to moc tahat nechci, nevíte někdo ty artbooky v cz distribuci nebyly anglicky..? Má to být cz verze, tak bych nerad poslouchal další výmluvy, díky.

 

BTW: Nemá někdo navíc sběratelku witcher 3? Ideálně jednu z konzolových verzí, díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu