Ahoj chlapi, potřebuji poradit. Kámoš mi donesl xbox360, který mu poslala ségra z Anglie.Nejde mu rozjet, píše hlášku
Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.Říkám si to je v poho. Byla přerušena aktualizace, už jsem to jednou dělal, to zvládnu. Tak stáhnu update na USB flash disk a dám do xboxu. Hláška zmizí objeví se obrazovka - Applying update, ale ani se instalace nerozjede a tak po 2 sekundách zase naskočí to samé, Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update.Zkusil jsem dát update na CD ale taky nic. Díky za pomoc.
Otázka
Martys33
Ahoj chlapi, potřebuji poradit. Kámoš mi donesl xbox360, který mu poslala ségra z Anglie.Nejde mu rozjet, píše hlášku
Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. Říkám si to je v poho. Byla přerušena aktualizace, už jsem to jednou dělal, to zvládnu. Tak stáhnu update na USB flash disk a dám do xboxu. Hláška zmizí objeví se obrazovka - Applying update, ale ani se instalace nerozjede a tak po 2 sekundách zase naskočí to samé, Can't read the update from the disc. Please reinsert the disc to continue the update. Zkusil jsem dát update na CD ale taky nic. Díky za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts