Susperian Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 Tak hodnocení ve světe je lepší, než Fallen, ale zase žádné křiky :). Padlo i 5/10 a skoro každy co jsem se díval si stěžuje na neskutečě matoucí úrovně a repetetivnost. Gaming Trend – 90/100 Polygon – 80/100 Xbox Achievements – 80/100 IGN – 79/100 Gamezone – 8.5/10 TechRaptor – 8.5/10 GameGrin – 8.5/10 PCGamesN – 8/10 CG Magazine – 7/10 GameWatcher – 6.5/10 Push Square – 5/10 Trusted Reviews – 4/5 Slant Magazine – 3.5/5 US Gamer – 3.5/5 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 Tak ksem koukal, Playstationtrophies tomu dali 80% tak strach nemam;) ok. tak ggg poštáci, ať je to tady! Citovat
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 tak jsem to koupil a je to zatim moc dobry.. Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 já teprve nesu domu hru. bůček libovej akorat v krabici bez folie nahulvata Citovat
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 kdes ho vzal ? nikde ho nevidim na netu Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 @Martinoslav co dojmy dlouhodobé? @Deyw xzone Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 před 8 minutami, mirai_trunks napsal: @Martinoslav co dojmy dlouhodobé? @Deyw xzone ook ja spis sbiram CE edice.. jinak sem to jen zkusil a prdim na to rozehral sem si tlou..ja nedokazu hrat vic her najednou.. takze nejdriv musim projit tlou a pak toto.. hraju na tu nejtezsi takze je to celkem zahul.. treba to vzdam pak napis jak te to bavi.. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 16, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 Scifi akce me bavi, takze dopredu priznavam, ze nejsem uplne objektivni, ale i kdyz je to stale jen dokola opakujici se bossfight, tak ja jsem spokojen Za me 7/10. Citovat
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 martinoslav: je to takovy elysium a dark souls pry je tam malo bossu sem cetl to je docela skoda..doufam ale ze to bude poradny hovado ten boss kdyz tam uz bude Martinoslav a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 16, 2017 Tak asik hodka odehrana. prvnich par noumiku porad dokola, zkousim zbrane a zatim *** Update, po 2 hodinách a prvním bosovi převládá nadšení. Mapy jsou pěkně propojené shortcutama, nepřátel zatím cca 5 různých. zbraní mám zatím 6. Levelovani jsem plne nepobral, funguje tu banka na penize. takze kdyz se povede vratit na zakladnu muzes ulozit a nebat se. system implantatu celkem fajn. neco jde menit v terenu neco jen na zakladne. komba nakonec jsou cool. Martinoslav reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Květen 31, 2017 Tak dohráno 3x (Platinová trofej). Poprvé bych hodnotil 8/10. Souboje i grafika dobré, lokace a nepřátelé průměr bosové nic moc. Napodruhé již 7/10. Nic nového NG+ nepřineslo. Pár příšer navíc. Napotřetí již frustrace, questy zabugované. Ukládejte a zálohujte save. Jde do světa. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.