Susperian Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 Tak hodnocení ve světe je lepší, než Fallen, ale zase žádné křiky :). Padlo i 5/10 a skoro každy co jsem se díval si stěžuje na neskutečě matoucí úrovně a repetetivnost. Gaming Trend – 90/100 Polygon – 80/100 Xbox Achievements – 80/100 IGN – 79/100 Gamezone – 8.5/10 TechRaptor – 8.5/10 GameGrin – 8.5/10 PCGamesN – 8/10 CG Magazine – 7/10 GameWatcher – 6.5/10 Push Square – 5/10 Trusted Reviews – 4/5 Slant Magazine – 3.5/5 US Gamer – 3.5/5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 Tak ksem koukal, Playstationtrophies tomu dali 80% tak strach nemam;) ok. tak ggg poštáci, ať je to tady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 tak jsem to koupil a je to zatim moc dobry.. mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 já teprve nesu domu hru. bůček libovej akorat v krabici bez folie nahulvata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 kdes ho vzal ? nikde ho nevidim na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 @Martinoslav co dojmy dlouhodobé? @Deyw xzone Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 před 8 minutami, mirai_trunks napsal: @Martinoslav co dojmy dlouhodobé? @Deyw xzone ook ja spis sbiram CE edice.. jinak sem to jen zkusil a prdim na to rozehral sem si tlou..ja nedokazu hrat vic her najednou.. takze nejdriv musim projit tlou a pak toto.. hraju na tu nejtezsi takze je to celkem zahul.. treba to vzdam pak napis jak te to bavi.. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Květen 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 Scifi akce me bavi, takze dopredu priznavam, ze nejsem uplne objektivni, ale i kdyz je to stale jen dokola opakujici se bossfight, tak ja jsem spokojen Za me 7/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 martinoslav: je to takovy elysium a dark souls pry je tam malo bossu sem cetl to je docela skoda..doufam ale ze to bude poradny hovado ten boss kdyz tam uz bude mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2017 Tak asik hodka odehrana. prvnich par noumiku porad dokola, zkousim zbrane a zatim *** Update, po 2 hodinách a prvním bosovi převládá nadšení. Mapy jsou pěkně propojené shortcutama, nepřátel zatím cca 5 různých. zbraní mám zatím 6. Levelovani jsem plne nepobral, funguje tu banka na penize. takze kdyz se povede vratit na zakladnu muzes ulozit a nebat se. system implantatu celkem fajn. neco jde menit v terenu neco jen na zakladne. komba nakonec jsou cool. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Květen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2017 je to tezky jak krava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 31, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2017 Tak dohráno 3x (Platinová trofej). Poprvé bych hodnotil 8/10. Souboje i grafika dobré, lokace a nepřátelé průměr bosové nic moc. Napodruhé již 7/10. Nic nového NG+ nepřineslo. Pár příšer navíc. Napotřetí již frustrace, questy zabugované. Ukládejte a zálohujte save. Jde do světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.