Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2017 Kdyby mel nekdo na prodej Thunderjaw sosku z Horizonu, ozvete se, prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 10, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2017 Já budu prodávat celou edici, možná to nahodím dnes i sem, ale nebude levná, dostat ji sem z US mě nestálo jen nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 10, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2017 To verim, ono jich tu moc nebude. Zkus mi prosim nahodit nejakou predstavu o cene do zpravy a budu se ti snazit maximalne vyjit vstric, ale bud na me hodnej, mam hypoteku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Červen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2017 za 3měsíce se budou v čr prodávat za 5.5k Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 11, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2017 Je to jistota? Nejaky zdroj te informace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2017 Křišťálová koule Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2017 https://www.jedishop.cz/cz-detail-901929198-horizon-zero-dawn-the-thunderjaw-kolekce-soska-38-cm.html http://www.fategate.com/i/17005-horizon-zero-dawn-thunderjaw Myslíš tuhle? Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 12, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Yes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steelbook.collector Odesláno Červen 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2017 Tu fategate jsem právě našel taky a cena je stejná jako se pohybuje na ebay ale co si budeme povídat,lepší je počkat si a vyhnout se celnici :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2017 https://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=12012 ;) Ps: to že napisu neznamená že jsem umřel nebo že vás nesleduju holoto;) Martinoslav a Hráč123 reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 30, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2017 Ale 8micka je teda fakt dost Pockame na konkurenci ;)) Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 30, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2017 To je ale reálná cena. Jsem moc zvědavý na ten obchod za těch necelých 6k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 30, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2017 Jedi jsou celkem duveryhodny eshop, tak se nechme prekvapit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červenec 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2017 Mě baví,že někteří lidi dají za sošku třeba těch 6 - 8 tisíc,a pak se při koupi něčeho levného kroutí kvůli 50 kč. Omlouvám se za off topic. Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 1, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2017 Tvl, kazdou chvili mi takhle nekdo pise... a kdyz reknes, ze je cena pevna, tak se urazej Edit: Tady jeste jeden obchod s cenou 5.990,- http://statuecollectibles.cz/eshop/prod_detail.php?id=-1000311 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts