Umberto Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Ano jde to je samozřejmost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Jo všechno jde.. jen s tím Gold Live účtem co jsem dostal ke konzoli nemůžu hrát multiplayer, ale co.. s tím člověk počítá že to koupít, jen mě to zarazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifi-pc Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 To koukam? A k cemu ten Gold Live ucet pak je dobrej? :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 No očividně asi jen k tomu, že si tam můžeš stáhnout pár her zadarmo a máš slevy na další hry v rámci goldu. Ale žádná hra mě nepustí do multiplayeru, chce po mě zakoupit členství. Sice jsou to pitomý 2 týdny, ale nemají na tý kartičce tvrdit, že si díky tomu užiju multiplayeru Gamepass co byl ke konzoli na měsíc je ale dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifi-pc Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Super Diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 S tím měsíčním Goldem co je ke konzoli nejde hrát multiplayer? Mě za měsíc vyprší roční členství, tak jsem chtěl ten jeden měsíc použít, než zase koupím roční. Když jsem si v minulosti kupoval měsíční členství přímo přes Xbox, tak to bylo plnohodnotné, takže se mi to nějak nezdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wifi-pc Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Nejspis se to tykalo je toho 14dniho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 9, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 @wifi-pc Necituj posledni prispevky v tematu, prosim! Pravidly je to zakazano a jiste o ty sam uznas, ze to pak cele tema jen zneprehlednuje. Dekuji za pochopeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 46 minutami, DeviR1 napsal: S tím měsíčním Goldem co je ke konzoli nejde hrát multiplayer? Mě za měsíc vyprší roční členství, tak jsem chtěl ten jeden měsíc použít, než zase koupím roční. Když jsem si v minulosti kupoval měsíční členství přímo přes Xbox, tak to bylo plnohodnotné, takže se mi to nějak nezdá. Jo myslel jsem ten 14ti denní co je ke konzoli. Ty jsi dostal ke konzoli měsíční? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 To je vazne divny s tím goldem , ja ho klidne nekomu věnuji free me ztrhavaji automat z účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Aha, tak jestli je ten Gold 14ti denní, tak to potom jo... Já jsem byl z nějakého důvodu přesvědčený, že je to měsíční a už jsem to dál ani nezkoumal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Hele borci, i na 14 dnenním členství by měl jít mulťák. Hry z Goldu asi nepůjdou, ale mulťák na 99,9% ano. Jedině že by MS udělal změnu, ale to se mě nezdá. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 samozřejmě že jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 9, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 klucí, pokut do zítra 23:00 bude 13 stran komentů kouoim ten one x. ale zadne no info a flame. kvalitni a transparentni prispevky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 5 hodinami, strejda999 napsal: Hele borci, i na 14 dnenním členství by měl jít mulťák. Hry z Goldu asi nepůjdou, ale mulťák na 99,9% ano. Jedině že by MS udělal změnu, ale to se mě nezdá. Právě že naopak (alespoň v mém případě) - hry z goldu fungují, multiplayer nefunguje. Koupil jsem si teď měsíční členství na storu a už funguje i mulťák normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Ty Gold vouchery k nove konzoli apod. jsou pouze pro nove uživatele XboxLive. Pokud uz jsi někdy XboxLive pouzival, tak ti to nepůjde. strejda999 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 ale kdyz si zalozim v konzoli druhy fake ucet tak to pude ne? i na mem stavajicim uctu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: klucí, pokut do zítra 23:00 bude 13 stran komentů kouoim ten one x. ale zadne no info a flame. kvalitni a transparentni prispevky;) asi to moc koupit nechceš :-) drak3go, Hráč123 a Martinoslav reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 6 minutami, drogbazzzz napsal: Ty Gold vouchery k nove konzoli apod. jsou pouze pro nove uživatele XboxLive. Pokud uz jsi někdy XboxLive pouzival, tak ti to nepůjde. Nikdy jsem xbox neměl, natož xbox live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Tak to by mělo fungovat. Jinak, když se podíváš na tu kartu, tak tam je napsáno: "Kód nemůže byt nahrazen nebo přidán k existujicimu členství". Takze buďto to nejde pokud uz jsi clenem, anebo pokud ti bezi předplatné. Ja chápu spis, ze ta první moznost, ale někdo, kdo uz ma XLive ucet a nemá aktivní předplatné, tak to muze testnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 22 minutami, zlej_brambor napsal: Nikdy jsem xbox neměl, natož xbox live Hele, ty 14 denní Xlive karty(trial) jsou tam právě kvůli tomu, aby jsi vyzkoušel mulťák a jiný funkce online, který jsou právě placený. Je to sakra divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 COD:WWII na ONE X jde jako jedina konzolova verze v 4K. Vylepseni na WOT do 4K a HDR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 před 46 minutami, strejda999 napsal: Hele, ty 14 denní Xlive karty(trial) jsou tam právě kvůli tomu, aby jsi vyzkoušel mulťák a jiný funkce online, který jsou právě placený. Je to sakra divný. No já se právě taky divil. I kámoši co mají xbox tak se diví. Ale bohužel to tak je. Mohl jsem si stáhnout hry co byly zadarmo v Gold, viděl jsem slevy na hry v rámci gold, ale v žádné hře mi nešel multiplayer, pokaždé mě to přesměrovala na koupení členství. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 hosi v baleni konzole HDMI kabel je niaky iny ako su bezne dostupne v obchode alebo je to ten ktory uz podporuje HDMI 2,1?respektive ci s inymi HDMI kablami pojde 4K 60hz pytam sa preto ze mam doma plno kablov HDMI a chcem tam pouzit ten najlepsi. pripadne ako zistim ze mi vlastne XBOX X ide v 4k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2017 Někde psali uz u prvního xboxu one ze je to vysokorychlostní HDMI kabel , ale nevim jestli to byl jen obchodní název , nebo je v něčem speciální. Každopádně si pamatuju když jsem kdysi zapojoval psko a měl jsem HDMI kabel za litr s pozlacenyma konektorama a blblo to a nakonec jsem použil ten co byl u konzole a bylo bez problemu. Takze nekdy ten nejdražší neznamena nejlepsi volbu;-) A 4K zjistíš v záložce nastavení a tam si najdi TV a nastavení rozlišení (myslim v Dashboardu xka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.