Moderators drak3go Odesláno Červenec 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 Prodám exkluzivní sběratelskou edici Horizon Zero Dawn: The Thunderjaw Collection. Tato úchvatně zpracovaná socha je modelována v ikonické póze na zemi, kterou ovládá. Její výška je 15", měří 15,6" od nosu po ocas a skládá se z více než 200 sestavených dílů.Součástí balení je i exkluzivní herní mapa světa, dva exkluzivní litografické výtisky, které zobrazují nádherné kresby ze hry. a Aloyino vlastní pokročilé technologické sluchátko, které používá pro analýzu svého okolí a nepřátel prostřednictvím rozšířené reality. Pravděpodobně jeden z mála kusů, který se v současné době nachází v ČR. Nová, rozbalená pouze pro účely nafocení. Cena: 8.500 Kč 8.000 Kč 7.500 Kč Martinoslav reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 14, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2017 Sleva na 8.000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 16, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2018 Sleva na 7.500 Kč, pošta v ceně při platbě předem na účet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 1, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2018 V případě zájmu zkuste nabídnout cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reax_74 Odesláno Srpen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2018 Dobrý den, rád by jsem se dohodl na výši ceny této limitované edice. jakou cenu navrhujete? Rád by jsem to koupil za 5000 korun EDIT@SAIXX necituj předchozí příspěvky a už vůbec ne svoje... Klidně by jsem nabídl I 6000 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reax_74 Odesláno Srpen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2018 Určitě by to tak šlo jenom banka dneska nepracuje takže by jsem platbu provedl až v pondělí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 7, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2018 PRODÁNO, ZAMYKÁM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts