kronos32 Odesláno Červenec 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Mě už druhým dnem se nejde připojit na PS store... ano vím že to má výpadky, ale tak dlouhý výpadek jsem ještě neviděl, tak se chci zeptat jestli to nejde i vám nebo to je chyba na mé straně, protože mám s netem poslední dobou pořád nějaké problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 U Sony to vypadá všechno ok https://status.playstation.com/cs-cz/Nepíše to nějakou chybu nebo se jednoduše vůbec nepřipojíš? Pokud máš vyloženě problémy s internetem celkově zkus i poskytovatele co ti k tomu řekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronos32 Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Před hodinou, SAIXX napsal: U Sony to vypadá všechno ok https://status.playstation.com/cs-cz/ Nepíše to nějakou chybu nebo se jednoduše vůbec nepřipojíš? Pokud máš vyloženě problémy s internetem celkově zkus i poskytovatele co ti k tomu řekne. No nejde se mi připojit jak na PS4, notebooku tak ani na mobilu... na ntb mi to píše Site Not Available :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Necituj předchozí příspěvek [emoji6]Jinak bych to viděl na problém teda spíš u poskytovatele. Já jsem na mobilu ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronos32 Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ws-37397-9/ tak jsem si nasel kod chyby co mi to hází, když se chci připojit na Psku :/ jak to mám chápat ? nebo spíš co s tím mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 11, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 blokla ip, může časem oodeznít. pokut máš sdílenou ip, vypnout modem na hoďku ať dostaneš jinou ip ze sítě. nebo zažádat o veřejnou ip u ISP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronos32 Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 aha takže asi mužu jen čekat, protože pokud chápu správně tak sdílena IP je veřejná kde je připojeno více lidí a to u mě tak není, protože ji mám jako soukromou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Červenec 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Jediny zpusob jak to vyresit bez toho aby se to opakovalo je proste ta verejna ip adresa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kronos32 Odesláno Červenec 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Tak díky za rady, já teda počkám jestli mi to odblokuji a jestli ne tak si zaplatím tu veřejnou IP... ale zvláštní že tohle se mi nikdy nestalo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouner Odesláno Červenec 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 Buďto veřejnou IP a nebo zavolej do Sony a žádej odblokování IP ( Toto dělá jejich nefungující systém proti DDoSu apod. ) Je zbytečné platit za veřejnou IP když tenhle problém vzniká ze strany Sony, ale občas je to bohužel jediná cesta jelikož jim to je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Červenec 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2017 https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ws-37397-9/ tak jsem si nasel kod chyby co mi to hází, když se chci připojit na Psku :/ jak to mám chápat ? nebo spíš co s tím mám dělat ?Jako kdybych se hned v prvním příspěvku neptal zda ti to nepíše nějakou chybu že? [emoji2]Už jsi to mohl dávno vědět [emoji6]Každopádně alespoň to snad vyřešíš ke tvojí spokojenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kronos32
Mě už druhým dnem se nejde připojit na PS store... ano vím že to má výpadky, ale tak dlouhý výpadek jsem ještě neviděl, tak se chci zeptat jestli to nejde i vám nebo to je chyba na mé straně, protože mám s netem poslední dobou pořád nějaké problémy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.