LeWisak Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Zdravim lidi.. jsem u ps4 novy a chtel bych se zeptat jak mohu nahravat v nejlepsi kvalite na 60 fps... playstation my nahrava FHD ale ne 60 fps a jeste k tomu to dost oseka kvalitu videa. A u streamovani to same.. sice u streamu se da nastavit 720 a 60 fps ale zase kvalita stoji za nic.. a to mam 20 mb/s upload. coze je v klidecku. Nikde nemohu nastavit bitrate jaky bych chtel. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Ahoj, mám dojem že na streamování v 1080/60 jde pouze na pro. Kvalita se bude odvíjet hodně dle vytížení konzole/zda máš wi-fi/kabel + celkově ono síťová karta v PS4 je dost levná a nic moc. Ideální je koupit buďto externí kartu a streamovat z PS4 do PC a posléze třeba na twitch apod. Druhá věc je zda hra podporuje 60fps, to by mohlo taky dělat problémy. Bitrate se bohužel nastavit tuším nedá a je řízen tím, jakou kvalitu vybereš ( Mělo by tam být něco jako low/high atd). Můžu se ti zítra mrknout jak to je a něco málo pozkoušet, mám cca stejnej upload a PS4 pro. Osobně jsem zkoušel zatím spíše remote play, ale zítra bych ti mohl poskytnout více infa snad . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeWisak Odesláno Červenec 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 před 1 minutou, Bouner napsal: Ahoj, mám dojem že na streamování v 1080/60 jde pouze na pro. Kvalita se bude odvíjet hodně dle vytížení konzole/zda máš wi-fi/kabel + celkově ono síťová karta v PS4 je dost levná a nic moc. Ideální je koupit buďto externí kartu a streamovat z PS4 do PC a posléze třeba na twitch apod. Druhá věc je zda hra podporuje 60fps, to by mohlo taky dělat problémy. Bitrate se bohužel nastavit tuším nedá a je řízen tím, jakou kvalitu vybereš ( Mělo by tam být něco jako low/high atd). Můžu se ti zítra mrknout jak to je a něco málo pozkoušet, mám cca stejnej upload a PS4 pro. Osobně jsem zkoušel zatím spíše remote play, ale zítra bych ti mohl poskytnout více infa snad . momentalne mam wifi ale budu davat kabel. a vis o nejaky dobry karte na steamovani a nahravani?? ja mel driv na starem pc AVerMedia Live Gamer Portable USB, nahrávací zařízení myslis toto ze?? takze jako sosnout obraz z pska ,,, dostat to do pc a pres pc to streamovat na twitch jo?? Jinak diky moc a doresime zitra ... Zatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Na procku je kvalita 1080p/60fps a na obyc psku 720p/60fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeWisak Odesláno Červenec 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 myslis na stream ze je 720p60 ?? to mam nastavene to je fajn.. jen tam jede nejak spatne bitrate a kostickuje mi to hrozne... ale na nahravani to musi preci nahravat ve FHD 60 fps nebo ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 Ne, je to jak jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LeWisak Odesláno Červenec 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 před 1 minutou, Manoust napsal: Ne, je to jak jsem psal. takze ja nemuzu na normalnim psku nahravat FHD 60 fps?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 13, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2017 ne a posledni prispevek se necituje Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červenec 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2017 před 9 hodinami, Manoust napsal: ne a posledni prispevek se necituje jo presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smart Singh Odesláno Srpen 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2021 Very nice forum website Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.