cam86 Odesláno Září 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Zdravím, nevíte někdo zda obsahuje tato hra cz titulky pokud je koupená přes PS Store. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 2, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cam86 Odesláno Září 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2017 Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4ve Odesláno Září 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2017 Hra super, ta grafika je prostě top <3 o proti Thiefs End dle mě méně akce, ale i tak jsem si to celkem užil. Dohráno za 8h a 19m čistého času. To abych si na příští víkend zase pořídil něco new Zkoušel jsem i MP, není to špatné ale všichni tam běhají jak splašení - aspoň tak mi to přislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Září 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2017 Ja se treba ted zasekl na tom rezimu preziti a nehraju nic jinyho... Jinak MP mi taky neprijde vubec spatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Zdravim,tak jsem pro jistotu psal na podpru a bylo mi řečeno že hra z PS store nemá češtinu když tam není uvedená.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Ja tu hru sice nemam, ale jsou to keci, zadna hra na storu snad nema uvedeno, ze obsahuje CZ a pri tom jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 20, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 ja mam na UK účtu a čeština tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Říjen 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2017 Taky si to myslim,asi jsou na podpoře lidi co se vyznaji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Říjen 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 CZ store obsahuje CZ titulky u téhle hry nemusíš mít obavy. BTW co se týče délky hry jaká je herní doba +/- ? Jsem zrovna typ hráče který jsi rád vychutnává detaily a prochází všechno možný tak mě zájimalo kolik tam nechám asi hodin dozir reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 21, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2017 Herní doba je relativní. easy/normal tak 6-8h. Na zdrcující + komplet prolézt vše jsem měl cca 18h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Říjen 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Nevíte náhodou jak to je s Uncharted 4?Když jí koupim na CZ Store jestli má také titulky?Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 24, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 myslim, ze tam jsou jenom rumunske titulky. ale nejsem si jist. MaraTFSI, dozir, Martinoslav a 1 other reagoval na 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 24, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2017 Určitě má, včera jsem to s nimi hrál ... L.samorost, Martinoslav, dozir a 2 others reagoval na 2 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.