Nepstr Odesláno Září 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2017 Zdary nedávno jsem si koupil iPhone SE, zajímalo by mě co hrajete Vy na vašem iPhonu, nejlépe hry zdarma protože se mi momentálně nechce moc investovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krekcz Odesláno Září 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2017 Ahoj, já hraju převážně Clash of Clans a to hlavně z důvodu, že nemám čas u toho sedět často a delší dobu najednou. Takže vždy ráno odklikám, večer to samé a je hotovo. Jinak investice do her je na App Storu malá, klasické hry, když se nebavíme o nějakých větších titulech se pohybují kolem 2e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2023 Za sdílení čeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 4, 2023 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2023 panáček nám tu šikovně naservíroval reklamu na hazard ... oživil téma z roku 2017 a přitom tu tak nějak dělá reklamu na kasíno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 4, 2023 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2023 ban a lock. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts