Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prodej hry z PS účtu

8aj3e

Otázka

Zdravím, chtěl jsem zeptat. Našel jsem inzerát kde prodejce prodává hru, ale prodává tím vlastně svůj PS účet. A říkal mi že to funguje tak, že mi normálně pošle své jméno a heslo, já to zadám do mého PS4, dám stahovat hru a pak se můžu normálně přihlásit zas na můj účet s tím že tu hru tam budu mít.. Je to opravdu tak?.. Nechce se mnou jen tzv. "vyběhnout"? Páč se mi to moc nezdá... Poraďte prosím, popřípadě řekněte co by z toho mohlo vzniknout.. (Ban, vymazání hry, apod.)....

Moc děkuji za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jelikož mluvím z vlastní zkušenosti co se banu na konzoli s koupeným účtem týče, tak vím o čem mluvím a proč bych se osobně koupi konzole s účtem vyvaroval :) . Nicméně vše je závislé na prodejci, pokud je férový tak ti nic nehrozí, pokud není tak už bohužel to je věc jiná.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hele já osobně prodal svůj účet kde jsem měl gta5 a watch_dogs1 , stačilo na mém acc změnit jméno ,heslo, e-mail , telefoní číslo a nastavit kontrolní otázku která se hodí kupujícímu . Bylo to tak před rokem a pořád mu to jede , vlastně jakoby hrál na mém úctě jenže s jinými přihlašovacími údaji.A já se tam už nedostanu. Takže mu to tam všechno zůstalo kromě postupu ve hrách protože se postup uložíval do pska.Ale je to spíš pro nové hráče , v případě že už máš nějaký hry na svém acc doporučoval bych si nechat 2 účty na psku a pokud by sis chtěl zahrát hru která je na druhém acc , stačí změnit uživatele. 🤔🤔

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu