Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 dolby digital a g27


SEMRY

Otázka

Veterán se opět vrací do akce5e8297ba27f8bafea7dc38579bcec424.jpg

 

Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk

 

 

Pánové měl bych pár dotazů.
Vyměnil jsem ps3 za ps4. Bohužel se stalo to ze muj soundblaster extigy nehraje uz tak jak to bulo dřív. Nevim kde je chyba, jakej je rozdil ve vystupu PS3 a PS4 v optice. A jak to nejlépe řešit. Problémy mam i s volantem. Jelikož hraju závodní hry tak je to dost zásadní. Funguje G27 s M4 tak jak má? A proč to furt nikdo nepodporuje?. Chystam se koupit assetto Corsa, Wipeout a pak gran turismo. Tak chci aby můj hardware byl v pořádku.

Odesláno z mého BBB100-2 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak jezdim na jedne strance, kde je celkem velka komunita a uz jich nekolik reklamovali, takze bych doporucoval tu zaruku, ale furt je to lepsi nez Thrustmaster, ten se sere zeprej jeste vic. Taky zalezi jak moc s tim jezdis a na jak moc mas nastaveny feedback. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Té G27 jsi se už zbavil? je možnost jak to zprovoznit s PS4, mě to funguje. Mám USB adaptér složenej z dvou plošňáků a GIMX soft https://www.gimx.fr

funguje to krásně, bez lagu, FFB funguje, LEDky na volantu fungujou. Otestováno s Assetto, pCARS, GT:S beta.

náklady byly cca 600,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

G27 řeším i já, pokud bys roenicku poradil, byl bych Ti moc vděčný. Našel jsem svého času tento návod http://www.cabadaj.cz/Web/news.php?readmore=16 , přišlo mi to ale dost komplikované. Vůbec se v těchto věcech neorientuji, nejsem si tedy jist, zda bych to doma na koleně nějak zbastlil. Pokud máš tedy nějaký jednodušší tip, sem s ním, zatím používám G27 pouze na PC a zvažuji co k PS4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ahoj jasně rád poradím pomůžu. Spájel mi to kolega v práci, dá se ale sehnat i hotovej adaptér od toho maníka co píše GIMX soft, viz zde

https://blog.gimx.fr/product/gimx-adapter/

pokud se vůbec nevyznáte v plošných spojích apod, tak to bude asi nejlepší varianta. Pak spojit podle tohoto schéma a jste v pohodě:

 

 

PS4_GIMX_zpsnmhgb0vn.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky moc za informace, jsi hodný. Ten hotový adaptér nestojí moc a vypadá, že by svému účelu měl postačovat. Jak se tak ale dívám na ono schéma, vše se zapojuje do počítače a podle všeho musí PC běžet i při hraní na PS4. Což mi přijde hodně nepraktické, nehledě na fakt, že nemám PC poblíž konzole. Viděl jsem ještě na YT nějaké ruské video, kde to měl kluk zapojené vše do USB prodlužovačky, nicméně i tak je to dost zvláštní. Ostatní podobné adaptéry se v PC jen programují, poté se z PC vytáhnou a dále už se zapojují přímo mezi PS4, volant a gamepad. Pokud to je tedy tak, jak jsem to pochopil (možná špatně), budu ten Driveclub nejspíš dál mastit na ovladači a ostatní závodní hry pořídím ve verzi pro PC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu