Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360 Xenon a palene hry


Cassi

Otázka

Zdravím lidi, kamarad si poridil xbox 360 bez toho aniz by si nechal poradit :D , koupil uz flashnuty tak sem mu na ihasce vypalil hry (u mne jely normalne mam lt 3.0) ale u nej zahada... vsechny hry mu NEFUNGUJÍ krome GTA V a Mortal Kombat... vim na 100% ze GTA V je xgd3 a rozhodne je novejsi nez treba farming simulator 2013 ktery je XGD2 a nejde spustit  nechapu teda... zkousel sem zmenit nastaveni regionu atd ale furt nic... muze to byt tim ze nema harddisk ale pouze pripojenou USB flash a original xbox memory card jedna 512 MB a druha 256MB... aktualizaci uz to dalsi nechce provedli jsme tu co to napsalo a vic nic. Pise to Unrecognized Disk.

 

nebo proste ma jen flash lt+ 2.0 a to ze jde GTA V je proste haluz ? :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Pokud si to dobře pamatuju, tak některé hry xgd3 šly překonvertovat na flash Lt 2, tzn. že fungovaly na starém flashi, záleželo ale i druhu mechaniky v xboxu, já jsem si takhle bezpečně převedl skyrim pro starý flash a pár dalších her, ale nesměl se updatovat dashboard, mám pocit že nad 2.0.013599, takový max payne 3,  který vyžadoval novější dashboard sice předělat také šel, ale potom určité hry, včetně xgd2 přehrát nešly a muselo se znovu přeflashovat, to bude asi ono.

Resp., pokud si potom člověk dal nový flash, tak překonvertované hry mu byly k ničemu a musel je vyhodit.

Dodatek :Každá verze dashboardu znamenala určitý stupeň Wave, tedy ochranu hry, 1- 13, do dashboardu 2.0.13599, pak přišly hry s ap25 sektorem, které byly ještě xgd2 a nešlo je dlouho prolomit, některé mechaniky AP 25 sektor ignorovaly a vypálené hru spustily, třeba ac brotherhood , nfs hot pursuit, bezpečně to vyřešil až flash LT 3.0.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Vidím, že v nadpise máš uvedený Xenon. S velkou pravděpodobností v něm bude mechanika buď Toshiba-Samsung, anebo některý z prvních modelů Hitachi, na které už se novější FW než LT v2 nedělal (nebylo potřeba, tyto mechaniky nejsou dotčeny omezením v AP2.5).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

To jsem neřekl, já jen říkám, že pro mechaniky Samsung a Hitachi (kromě modelů 78/79) novější FW než LT v2 není, protože není potřeba.

Projeď si následující téma, zrovna na první straně tam někdo řeší obdobný problém, kde naopak GTA V spustit nemůže. Důležitá je tam ta zmínka a ISO souborech, upravených přes ABGX.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu