MaraTFSI Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Zakladam todle tema aby bylo mozne pokracovat v diskuzi kterou jsme nacali v "Cenovych akcich"... před 4 hodinami, xray20 napsal: Uz si to zkoušel, půjde na playseat domontovat řadící páka? Mám taky objednáný volant, ale ještě jsem ho nevyzvedl. Dneska jsem to sestavil a musim rict ze je to parada. Napred se mi ten Playseat Challenge zdal dost malej hlavne v oblasti stehen ale po ruznym dostelovani atd je to v klidu a vejdu se tam pekne. Kazdopadne na strankach vyrobce se da koupit kolejnice ktera se pridela k zakladne kam se upevnuje volant a radici paka by tak mohla byt hned vedle volantu. Pri jizde mi to neprislo jako spatny misto a clovek na ni aspon rychle a presne dosahne. Jinak jsem koukal na youtube a spousta lidi ji po domacku pridelavala rovnou ke konstrukci ty zidle. Jeste dotaz pro ostatni co jezdi na volantu. Zatim pouzivam jen razeni pod volantem takze levou nohu na spojku nevyuziji a proto nevim jestli brzdit levou nebo pravou nohou... Jakou nohou brzdite vy kteri taky nepouzivate radici paku? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2017 Pri sekvencce brzdim zasadne levou ;) jinak jsem zrovna ted koupil playseat za necely 3000 bohuzel i se starym volantem logitech momo kterej asi vyhodim do srotu samostatne mi to neprodali no zitra navic dojde druhej monitor a jeste ke konci tydne koupim 3 monitor a snad to PC utahne na rozumne detaily, co se tyce radici paky tak se da udelat stojan z cehokoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Já brzdím zásadně pravou, prostě zvyk za těch pár let ladění meziplynu v realu to už nedělá problém obsluhovat oba pedály jednou nohou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 A kdeze to shanite ty levny kresla? Ja chci taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Já na aukru sice takovou obyč ale stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Ja asi nutne potrebuju tadyhle tudlenc https://www.czc.cz/playseat-evolution-playstation-edition/206484/produkt?utm_source=heureka.cz&utm_medium=cpc&utm_campaign=Herni_zidle&utm_term=Playseat_Evolution_PlayStation_Edition Ten wheel stand pro je dobrej, ale sedacka je o dva levely jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Jo, koukal jsem taky na to nakonec jsem mrknul na aukro a byla tam tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Za ty 3 litry bych ji bral taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 na ten z CZC taky koukám ale prostě na to nemám místo :/ Buď koupím do obýváku normální křeslo a k němu jen takovej držák nebo ten challenge Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 A nechces wheel stand pro? Ze bych ti prodal svuj a koupil si tohle kreslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 zatím by mě byl k ničemu pokud netrefím nějakou peckovou akci tak nákup g29 nechám až po vánocích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Ouuukej ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Doporucuji precist mensi porovnani mezi Playseat Challenge a Evolution... http://pctuning.tyden.cz/hardware/klavesnice-mysi-joy/45909-playseat-challenge-a-evolution-zaborte-se-do-zavodeni Docela me prekvapilo ze Challenge je oproti ty Pro verzi mnohem stabilnejsi a ten Evolution se pry dost celej hybe. Navic Challenge snadno sbalim a doma je pak klid ze to nikde neprekazi a neni to na ocich. Jinak musim se priznat ze brzdeni pravou mi zatim opravdu moc nejde i kdyz by to melo byt prirozenejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Super článek, Challenge se mě líbí ale měl sem dojem, že právě on se bude celej moc hýbat takhle, vzhledem k dostupnemu prostoru, budu koukat po něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Říjen 11, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Mam teprv druhej den ale samotnyho me prekvapil jak je pevnej. Ani se nehne. Vzhledem k cene a prakticnosti je to snadna volba. Jen nekomu robustnejsimu by se tam mohlo sedet hur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Zde je video, pokud není místo tak dobrá volba ale jinak bych to asi nechtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Super porovnavaci clanek! Jen me po jeho precteni napadla otazka, proc si hrat na sedacku a nekoupit si opravdovou sedacku. Zkusim pohledat treba prave sedacku z Octavie RS, konzoli na ktere bude prichycena, vyrobim a je to. To bude zazitek zase krapet jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Jo nad tim jsem premyslel a kdybych mel vrazet do playseatu 7k tak bych to radeji taky resil koupi origo sedacky a par svarenejch jeklu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Přemýšlel jsem nad tím taky ale popravdě ♥♥♥ se s tím a po pár hodinách ježdění zjistit, že to někde prostě není ono na to bych neměl nervy. Pokud by byl někde výkres tak bych do toho šel. Sedačka stačí úplně kterákoliv, vzhledově lepší ze sportovního modelu ale boční vedení je tu k ničemu Jinak tady to má borec celkem vychytaný https://pc.bazos.cz/inzerat/78997793/GTR-Playseats-Simulator.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Pustim se do toho, kdyz uz neco delam, tak poradne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Martin Jinak na assettocorsa.eu maji kokpity, jeden je takovej blazen ze si dela i komplet volant s ffb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Jen tak mimochodem, železo - jackely šly za kg od října o cca 10 procent nahoru a přes zimu dolů nepůjde. Kdyby jsem komusi podobnou konstrukci naceňoval a vycházelo to +- jako cena playsetu Takže radím pokud nejste leví perreci tak radši než na zadávání výroby do kovo firmy si podobnou věc zkuste polepit doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 @CiD Proc Oh my god? Zacnu postupne, nejdriv sehnat tu sedacku... pak vymyslet konstrukci, to pujde :thumbs up: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spatty Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Tak tak, od sedačky se bude pokračovat dál. Jinak na firmě se jeklů válí kupa ve šrotu co by se daly použít Co jsem koukal na fotky tak borci to stavěli z pvc trubec nebo ze dřeva. By mě zajímalo jak to vypadá po pořádným zavodě s ffb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Říjen 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2017 Jo z tech trubek, to radsi nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.