Mandaz Odesláno Říjen 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2017 Ahoj, s hrůzů zjišťuju, že tu není topik o výborném pokračování fpsky Wolfenstein, tedy o Wolfenstein 2: The New Colossus. Dneska jsem dohrál storymise, zbývá mi zlikvidovat ještě nějaké nacistické pohlaváry v rámci endgame obsahu. Přes storymise jsem je nelovil, takže mám ještě na pár dní o zábavu postaráno Wolfa2 jsem dohrál na střední obtížnost (bring em on) za cca 16 hodin a nějaké drobné, akorát na poslední fight jsem zbaběle snížil obtížnost na perrekjelama. Za celů doby jsem nenarazil na větší bug, z těch menších zmíním jednou projítí texturou vraku auta a dvakrát mi haproval zvuk při tom, jak mne psi strhli na zem. Hratelnostně jako jednička na sterojidech, technicky v pořádku a grafika na pročku ušla - sice žádná sláva, ale zase perfektní práce se světlem, krví a ohněm. Hra se nebojí ani brutality na hlavních postavách. Osobně jsem velmi spokojen, dával bych známku 9/10 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Za mě taky spokojenost, odehráno zatím jen asi 3 hodky. A co se týče těch pohlavárů, to je v rámci příběhu? Protože když ho dohraješ je konec ne? Nebo to myslíš tak, že se potom vracíš do uložených pozic a hledáš ty pohlaváry? To jsem nějak nepobral, zatím mi to hra nenabídla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Právě že ne, po závěrečném filmečku jsem sa objevil zas na ponorce a ve velínu, kde byla po dobu story na skleněné tabuli fotka generálky, bylo najednou cca 15 fotek těch pohlavárů. Pak pomocí dekodovacích enigma kartiček co vypadávajů z velitelů hledáš přesnou lokalizaci každého pohlavára. Každý pohlavár je pak v jiném distriktu (na manhattanu je těch distriktů tuším pět) a ty ho musíš zabít, po zabití sa jakoby osvobodí další část mapy Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 Tak takhle, hmm a k čemu myslíš, že to je, bude třeba ještě nějaký druhý konec? Asi jen takové zpestření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 30, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 to netuším, killnul jsem jich zatím 4. Ale mapa ve velíně sa pak postupně mění z červené na černou. Horší je, že na dekodovaní místa potřebuješ víc kartiček, na pohlaváry na venuši potřebuješ třeba pět a šest těch enigma kartiček. Ty dekoduješ pomocí takové puzzle minihry přímo ve velíně ponorky, když sa ti minihra nezdaří, strne sa ti jedna kartička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 30, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2017 hmm, tak to asi prdím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 2, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2017 Já už také Poctivě jsem sbíral enigma kartičky celou hru a beztak mi na poslední dva pohlaváry chybí 6, respektive 7 kartiček. A potřetí nebo počvrté procházet stejný distrikt jen abych killnul dva velitele a zístkal dvě kartičky mne nebaví. Ještě počkám na ten chapter 0 co jsem dostal k předobjednávce, měl by sa otevřít někdy příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Listopad 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2017 edit: tak kdyby si někdo chtěl zahrát tuto hru tak viz můj podpis tady dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gta27 Odesláno Listopad 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2017 Mě to baví, upřímně, jsou i horší hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.