Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

s hrůzů zjišťuju, že tu není topik o výborném pokračování fpsky Wolfenstein, tedy o Wolfenstein 2: The New Colossus.

Dneska jsem dohrál storymise, zbývá mi zlikvidovat ještě nějaké nacistické pohlaváry v rámci endgame obsahu. Přes storymise jsem je nelovil, takže mám ještě na pár dní o zábavu postaráno :D

Wolfa2 jsem dohrál na střední obtížnost (bring em on) za cca 16 hodin a nějaké drobné, akorát na poslední fight jsem zbaběle snížil obtížnost na perrekjelama. Za celů doby jsem nenarazil na větší bug, z těch menších zmíním jednou projítí texturou vraku auta a dvakrát mi haproval zvuk při tom, jak mne psi strhli na zem.

Hratelnostně jako jednička na sterojidech, technicky v pořádku a grafika na pročku ušla - sice žádná sláva, ale zase perfektní práce se světlem, krví a ohněm. Hra se nebojí ani brutality na hlavních postavách.

Osobně jsem velmi spokojen, dával bych známku 9/10

Odesláno

Právě že ne, po závěrečném filmečku jsem sa objevil zas na ponorce a ve velínu, kde byla po dobu story na skleněné tabuli fotka generálky, bylo najednou cca 15 fotek těch pohlavárů. Pak pomocí dekodovacích enigma kartiček co vypadávajů z velitelů hledáš přesnou lokalizaci každého pohlavára. Každý pohlavár je pak v jiném distriktu (na manhattanu je těch distriktů tuším pět) a ty ho musíš zabít, po zabití sa jakoby osvobodí další část mapy

Odesláno

to  netuším, killnul jsem jich zatím 4. Ale mapa ve velíně sa pak postupně mění z červené na černou. Horší je, že na dekodovaní místa potřebuješ víc kartiček, na pohlaváry na venuši potřebuješ třeba pět a šest těch enigma kartiček. Ty dekoduješ pomocí takové puzzle minihry přímo ve velíně ponorky, když sa ti minihra nezdaří, strne sa ti jedna kartička

Odesláno

Já už také :D Poctivě jsem sbíral enigma kartičky celou hru a beztak mi na poslední dva pohlaváry chybí 6, respektive 7 kartiček. A potřetí nebo počvrté procházet stejný distrikt jen abych killnul dva velitele a zístkal dvě kartičky mne nebaví.

Ještě počkám na ten chapter 0 co jsem dostal k předobjednávce, měl by sa otevřít někdy příští týden.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu