Smartmax Odesláno Leden 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2018 Tak jsem zvědavej....já mám doma obě revize ještě zabalené a dumám, kterou ponechat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeffvader95 Odesláno Leden 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2018 No takže po včerejším hraní GTA a nyní GT Sport, mám výtku spíš k mechanice. Ten zvuk je jak kdyby se to mělo každou chvíli rozsypat. Konzole je jinak velice tichá a malé bzučení slyším, ale je to jen velice chvilkové. Nemůže to být tím, že konzole je tišší a tím pádem slyším zvuky, které např. u slimu slyšet nešly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Řekl bych že uplně normální. Srovnávám s Xbox One X, kterej je tichej jak jemný větřík. Mechanika má jinačí zvuk při načítání BD než u staré OG verze. Při hraní náročnějších her sepne ventilátor a JET ENGINE se nekompromisně nastartuje :D, ale tady zase a jen srovnávám s XOX. Za mě vcelku spokojenost. Porovnával bych s xboxem, ale to by se ještě zvrhlo v hádku. tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 V 1/12/2018 at 16:01, Smartmax napsal: Tak jsem zvědavej....já mám doma obě revize ještě zabalené a dumám, kterou ponechat.... bez premysleni si nech novou revizi, ma predelay chlazeni, a je tissi nez ps4pro revize1, osobne overeno za vas :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 @tofi: Mas to, prosim, nejak objektivne zmereno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 staci si ty konzole dat vedle sebe a nechat je chvili zapnute ve hre, rozdil je znacny a vubec to neni o rustu travy ;) nove predelany design chlazeni funguje proste lip . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Ja ti verim, ze treba ta tvoje nova je ticha, ale moje konzole jede potichu uz od uplneho zacatku... slysel jsem ji jen parkrat, treba kdyz jsem par hodin v kuse drtil Horizon, jinak o ni nevim. Proto bych rad videl nejake objektivni porovnani valis1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Uz to bylo receno několikrát a i digital foundry to potvrdilo protože testuji na několika masinach...jedno PRO jim v kanclu huci a ta sama revize je ticha... Zalezi kus od kusu ale predpoklad je u nove revize ze bude tissi...ale nejaky objektivni srovnavani nebo podobne...jak vidno muzes mit kliku nebo i smulu... tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Ono taky záleží co si představuješ pod pojmem tichá. Moje Pročko je tiché, ale oproti xboxu je hlučnější, když sepnou ventilátory u hry, tak je to rachot, ale tady zase srovnávat s božským pšouknutím většíku u xboxu :D. U kamarádky sem poslouchal starší revizi pročka a to je teda mnohem silnější rachot, obdobné jako první revize OG verze. Na hlučnost taky závisí umístění konzole, malej pokojík, uzavřenej TV stole, tak je jasné že to uslyšíš. Já mám velký obývák a abych obě konzole slyšel, musím mít vypnutý zvuk a grcnout si na prdel před televizi, protože z gauče slyším leda svůj prd. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Ja se tim snazim jen rict, ze se to moc a zbytecne resi Buladog reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 V 1/12/2018 at 16:01, Smartmax napsal: Tak jsem zvědavej....já mám doma obě revize ještě zabalené a dumám, kterou ponechat.... kdyz mas obe revize doma, nechces nam obe verze otestovat ty a idealne to natocit, at uz to nemusime resit furt dokola :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Jasný, ale zase chápu nové uživatele ať pejeska nebo xboxu, kteří za vydělané peníze chtějí mít precizní, bezporuchové zařízení, a tak poslouchají každy zvuk vycházející z konzole a pak šílí na youtube a na fóru, aby byli ujištěni, že jejich konzole je vpořádku. Osobně mi to přijde taky jako blbost řešit, rukama mi prošlo hodně konzolí a každá má nějaký specifikum. Reálné srovnání CUH 7016 a 7116 je ve prospěch nové revize, co se týče menší hlučnosti, tím to hasne. Já sem bral novou revizi, protože sem rozmlsanej z tichého xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Leden 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Super diskuze, jen jsem se bál že nová revize bude o něco ořezaná kvůli úsporám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 No, a taky ze je tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Leden 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 No ale co je lepší / horší ořezání o komponenty nebo chlazení? Stejne musí sjednotit a podpora bude jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Leden 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Budu se opakovat - neres to, kup co ti prijde pod ruku, mas dva roky zaruky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrixm Odesláno Leden 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 PS4 PRO mám doma jen v té chvíli jsem věděl že jsou dvě revize. Nakonec jsem šahl po nové a ta je tichá tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Chlapy, setkal se někdo s tímto divným klikání během vládání disku, když už jsme rozvířili debatu? Pořízeno na PS4 pro CUH 7716b. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 před 15 hodinami, Martinoslav napsal: No, a taky ze je a vcem ? :-D v tom ze je ticha nebo jis snad neco chybi ? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Ono bohužel člověk to vidí i z komponent do PC. Jsou grafické karty, které v revizi 1.0 mají velký pasiv, kvalitní větrák a 7 fázové napájení. Najednou potichu přijde revize, která má pasiv menší, větrák horší, který díky menšímu pasivu má víc práce a napájení je už jen 6 fázové. Ne, že by ta karta byla shit, ale prostě je horší. Teď je otázka, zda něco podobného potkalo či nepotkalo novou revizi ps4 pro. Osobně si myslím, že se někde pošetřilo, ale jestli je to takové šetření, že to má na něco vliv na životnost. Záruka je záruka, takže kdyby něco.... Jinak na ty pazvuky při vkládání si bohužel stěžuje u nové revize řada lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Jen se zeptam panove...Ta Destiny PRO edice je ta nova revize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 myslíš tuto? Podle tohoto videa ne.... Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 JJ myslim tuhle....mrknu a diky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Na našich eshopech je ovšem obrázek, kde je jiná krabice a je tam revize 7015a dokonce..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Vsiml sem si...krapet matouci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.