Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

FAQ - Nejčastěji kladené otázky ohledně PS Vita


spenat

Otázka

  • Junior Moderators

Vzhledem k mnohým dotazům, které se (nejen) v této sekci opakují, rozhodl jsem se sepsat seznam často kladených otázek s odpověďmi na ně.

Na všechny další otázky se ptejte v nadřazeném vláknu, tedy "PSV Otázky a odpovědi", či tématu "PS Vita Otázky". Tento seznam bude průběžně aktualizován.

 

Jaká je nejnovější verze systému a jak zjistím, jakou verzi mám?

Spoiler

Nejaktuálnější verze systému je nyní 3.74.

Aktuální verzi systému/firmwaru své Vity zjistíte tak, že půjdete (na Vitě) do Settings -> System -> System Information. Poté se podíváte na číslo, které je napsané vedle "System Software", tedy třeba 3.67.

 

Koupil jsem PS Vitu. Můžu na ní hrát zálohy her?

Spoiler

Můžete. Aktuálně jde flashnout i ten nejnovější FW Vity (tedy 3.74), což je jediná podmínka pro instalaci exploitu. Pro další informace se podívejte sem.

 

Koupil jsem PS Vitu z druhé ruky a původní majitel v ní nechal svůj účet. Jak ho smažu?

Spoiler

Na Vitě jděte do "Settings" -> "Format" -> "Restore This System". Tento krok je nevratný a vymaže se veškerý obsah Vity (bude tedy ve stavu, jako byste jí po zakoupení zapli poprvé).

 

Jak si mohu rozšířit paměť?

Spoiler

Pokud máte originální PS Vitu bez úpravy, budete pro rozšíření paměti potřebovat originální kartu od Sony. Prodávané velikosti paměťových karet jsou následující:

  • 4GB, 8GB, 16GB, 32GB, 64GB

Pokud máte PS Vitu s úpravou FW (např. HENlo), můžete pro rozšíření paměti využít klasické MicroSD karty v kombinaci s adaptérem. Další informace najdete zde.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu