14titi Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Právě jsem se na fb dočetl, že borci z fromsoftware vyslyšeli prosby a modlitby Souls hráčů a přinesou remasterovanou verzi na next gen konzole (včetně nintenda swich). Vydání snad k 25. Květnu. Tohle pro mě bude hra roku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katsudo91 Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 Ako vydanie remasteru poteší, ale pýtať si zaň 40e je podľa mňa trošku mimo. Lepšia by bola cenovka niečo medzi 20-25e. Keď to človek 1-2x prejde už to nie je taký hardcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 Promin ale cena 999kc ti prijde hodne? Ta hra je remastrovana bude tam funkcni mp kdyz pomalu ds3 vymira tak se vsichni presunou na ds1 remaster minimalne 100h zabavy na ng+ a tobe to fakt prijde hodne? Nereknu kdyby se jednalo o remaster nejake sp hry na 5h za 999 ale tady tohle mas tak na 20h zaklad + ng+ do toho nejake summony-invade a zachvili mas tech 100h. A muzes to hrat porad jako ds2/3. Jinak kdo uz ma preobjednano? Tesim se strasne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 30, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 A co teprve 50tis. JPY za luxusní Trilogy Box majoo200 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 30, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 10k bych dal mít možnost to koupit v ČR. Jinak se dá remaster koupit na tureckém nebo indonezskem store za cca 34$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katsudo91 Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 @majoo200 999kč za hru, ktorá bola vydaná na PS3, PC a teraz zasa mi príde dosť veľa. Neviem koho chcú osloviť, možno tých sklamaných hráčov z PC portu, ktorý bol otrasný. Možno ta online časť by stála zato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2018 Tak je to snadné, nekupuj a pak až bude za 400 kup. Jinak dle heuréky je již od 800kč placka. Teda jsme již na 30€. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Květen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2018 Cena mi přijde v cajku. Nenapálil plnou, jako za novou hru a nikdo nemohl čekat, že to pošlou ven za 15 dolarů. Pokud to bude opravdu tak, že část aktivních souls hráčů si zakoupí tuto verzi (jako že jsem si jist, že ano), tak bude mulťák na pár měsíců opět s kým hrát a ta investovaná tisícovka se vrátí v podobě mnoha hodin zábavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno Květen 24, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 Máte někdo objednáno na alze? Nikdy jsem tam předobjednávku nedělal, tak vůbec nevím jak jsou obratní a kdy si zahraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Květen 24, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 Jak kdy. Ds3 jsem mel 3 dni predem, nier automatu ve steelbooku vubec.ocekavam dodani zitra rano. Ale asik vemu digi at hraju jiz driv panzpohadky reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.