Fus1 Odesláno Únor 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2018 Zdravím, Xbox360 je od začátku roku můj novej kamarád. Sice je to bazarový nákup a používá ho jenom bratr, ale chce po mě nějaké hry. Proto bych se chtěl zeptat, kde seženu hry na cracknutou verzi Freestyle3. Určitě rád uslyším o auroře jestli to správně chápu, ale věřte tomu, že jsem rád, že hry mu nemusím kupovat, takže to nechci ♥♥♥. Tudíž bych prosil o nějaký link na stahování her. Děkuju Vám všem moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2018 Mrkni ještě jednou pořádně: Aurora nebo F3 je Dashboard, není ke spuštění obsahu nutný (lze spustit klidně v původním NXE Dashboardu), je však uživatelsky přizpůsobený možnostem konzolí úpravou RGH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fus1 Odesláno Únor 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Díky díky, ale stránka mi nejde otevřít :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 18, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Linku na stahování her se tady nedočkáš. No Warez. Můžeme si povídat o tom jak teoreticky upravit konzole pro CFW, RGH a podobně, ale tam to končí:) Jinak pro zajímavost jsem si našel čas a udělal seznam cca top 50 her na xbox360 dle Metacritic, přidal aktuální bazarovou cenu a čas, který zabere hry dohrát. Za cenu cca 1500 Kč dostaneš 10 her a víc než 300h horní doby. Link zde: https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vTq1ZHJpL2Erzcsjemq1fwVi92rkEak4Q4m6L583ANhzVTwzDKZEYMi_CeiLorSye5EcKEv1gSHUTXu/pubhtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Únor 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 před 8 hodinami, Fus1 napsal: Díky díky, ale stránka mi nejde otevřít :/ Odkaz opraven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 18, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2018 Myslím, že zodpovězeno bylo vše potřebné, takže to tu zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts