Honzek2 Odesláno Únor 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2018 Potřeboval bych poradit jak updatnout své ps3 nikdy jsem to nedělal a jsem v tom opravdu marnej .... Koukal jsem se na spoustu návodů v Aj ale bohužel moje Aj není tak dobrá abych si troufl riskovat své ps3.... Zejména když ani nevím jestli moje ps3 updatnout jde nebo ne .... Moje ps3 slim CECH-3004B . Budu rád když někdo poradí já jsem totiž bezradnej .... na počítači se celkem vyznám ale ps3 to je pro mě španělská vesnice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzek2 Odesláno Únor 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2018 Nikdo nic ? Neříkejte že se mezi vámi nenajde borec co pro něj něco takového je brnkačka a zároveň trochu ochotnej se se mnou o tom podělit Podle MinVerChk mám verzi 3.65 proto nemůžu instalovat Ps3Xploit. Neví někdo co si tedy můžu vlastně nainstalovat ? Převážně mi jde o to abych mohl hry stahovat a aby ps3 bylo stabilní . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UltimateGamer Odesláno Červen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2018 Ahoj, bohužel tvá PS3 jailbreakovat nejde... Zkus ji vyměnit za starší konzoli nebo kup novou na bazošu nebo nějakých stránkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2018 Hrat stazene hry jde jiz na vsech PS3, sam mam PS3 super slim a nainstalovan ps3xploit Han. Vše potřebné je na tomto youtube kanálu, zvládne to každý https://www.youtube.com/channel/UCaZyYSA7fkTLe1_2nJZCsYw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpraTekk Odesláno Červen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2018 též vlastním HAN PS3XPLOIT na SUPERSLIM .. je to super věc www.ps3xploit.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpraTekk Odesláno Červen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2018 sony už podle mě ps3 moc neřeší ... ja hraju hry co mám v ps3 cracknute pod normalním učtem a hraju i online zbíram trofeje a nic.. žadny ban EDIT@SAIXX - předchozí příspěvek se necituje viz. pravidla fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galas Odesláno Červen 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2020 V 24. 2. 2018 at 19:01, Honzek2 napsal: Potřeboval bych poradit jak updatnout své ps3 nikdy jsem to nedělal a jsem v tom opravdu marnej .... Koukal jsem se na spoustu návodů v Aj ale bohužel moje Aj není tak dobrá abych si troufl riskovat své ps3.... Zejména když ani nevím jestli moje ps3 updatnout jde nebo ne .... Moje ps3 slim CECH-3004B . Budu rád když někdo poradí já jsem totiž bezradnej .... na počítači se celkem vyznám ale ps3 to je pro mě španělská vesnice... ahoj, už se ti podařilo updatnout ps3 slim CECH-3004B? Taky by mě zajímalo jak to udělat. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 14, 2020 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2020 Reaguješ na 2,5 roku starý post. Zavírám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts