JardaC Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Zdravim. Zvažuju nákup druhýho ps4 do obýváku protože mě k tomu děti nepustí. Dá se hrát v jeden čas na obou rozdílný online hry pod jednym ps+ účtem? Je to prokazatelně jedna domácnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Potrebuješ jeden účet kde je ps+ a druhej jakejkpliv. Na první ps4ce nastavíš účet s ps+ jako primární, snahneš hry, ale hraješ na jinem účtu. Na druhé ps4ce se prihlásíš na účet co má ps+ a hraješ na něm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Ano, mušíš se přihlasit tam kde máš ps+ a nastavit jsi primár na té nové konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Na konzoli, kde je tvůj PS+ účet nastavený jako primární mohou Tvé hry pořízené pod tvým Ps+ účtem v rámci dané konzole hrát všechny účty, které se na ní přihlásí, na druhé konzoli, kde tvůj PS+ účet není primární (ani nemůže být, lze to jen na jedné konzoli a měnit to má také omezení) můžeš hrát Tvé hry pořízené pod tvým Ps+ účtem jen pokud jsi pod tímto účtem přihlášený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Ted mi bouchla hlava. Takze v obyvaku budu hrat online GTSport a pobezi mi parta pres mikrofon a v detskym pokoji mi pobezi online ARC s jinou partou a mikrofonem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Díky bohu a vám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Tak špatný. Mám psplus na profil dejme tomu OTEC a kdyz si nekdo, treba profil DCERA vedle zapne druhý PS4 tak nemá připojení k psplus a nemůže hrát po netu. Googluju to a v podstatě to co jsem chtěl tak asi nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 8, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 A udelals to jak piseme nahore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Protože máš nastavený svůj účet na svojí konzoli jako primární. Ty musíš na svojí konzoli nastavit účet jako sekundární a na její konzoli to přenastavit na primární. Samozřejmě že to jinak nepůjde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Tak trochu pokrok. Vytvářel jsem jinýho user a to nechodilo. Vytvořil jsem komplet další účet DCERA , email-heslo-oveření emailu. Teď můžu hrát jako DCERA všechny online hry co mám na Blueray a ona hraje jako OTEC hry co mám koupený online. Ale ja DCERA nemůže hrát hry co mám koupený online pod účtem OTEC.. Tak se asi zadařilo, ale je to pakárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Já tedy nevím jak kdo,ale já na svém PRO mám jen svůj účet - u synátora SLIMa je jeho účet a můj,s tím že můj je nastavený jako primární , a synátor může hrát normálně online a hry z PS+.Nesmí se ovšem na obou najednou pustit můj účet...to pak opravdu nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Tak asi vyřešeno . Starej PS4 s oběma účty nastavenej jako primární a v obýváku PROčko s mým účtem a můžem hrát oba pod svým účtem na netu. Může i pod svým účtem hrát hry co jsem koupil pod mým účtem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 9, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 A co tu teď řešíš celou dobu? Pokud by si ten topic pořádně přečetl tak zjistíš, že ti to psali snad všichni hned na začátku jak to udělat aby to šlo ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts