Moderators drak3go Odesláno Duben 3, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Známý, kterému jsem zprostředkoval a dovezl The Last of Us edici Post Pandemic se rozhodl jí teď prodat a obrátil se na mě s žádostí o asistenci při jejím prodeji. Dávám proto možnost všem případným zájemcům vyjádřit zde svůj zájem a učinit nabídkovou cenu. Edice je nerozbalená a její balení je v perfektním stavu. V takovém stavu ji lze dnes už jen velmi obtížně sehnat a co se týče výskytu na území ČR, tak je lze nejspíš spočítat na prstech jedné ruky. Jinak edici samotnou asi netřeba představovat, fanoušci určitě vědí. Ačkoliv osobně o ceně představu mám a prakticky vím o kupcích ze zahraničí, kteří by ji zaplatili, s ohledem na velikost edice a snaze zachovat její TOP stav při transportu bych upřednostil spíše lokální prodej a s ohledem na to něco málo slevit z požadavků na cenu. Nechám zde nabídku +- tři týdny a pokud nebude zájem, anebo se nabídky nebudou shodovat s představami, pošlu ji do světa a snížím o jednoho počet majitelů této edice v ČR V případě dotazů se ptejte a pro větší transparentnost bych upřednostnil případné nabídky rovnou sem do tématu. chosefina, Rowan a panzpohadky reagoval na 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2018 Nechť hra započne 10 tis Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 8, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2018 Díky za nabídku, beru ji v potaz. Na rovinu ale říkám, že to bude málo Jinak tě tu zase moc rád vidím, kamaráde Rowan reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2018 Je mě to jasne však znám ceny Díky, já tu na to hledím ale nijak zvlášť se neprojevuju Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk drak3go reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 8, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2018 Jsem vazny zajemce, nejlevnejsi edice na ebay je momentalne za 12.500. Nabizim stejnou sumu, ale s tim, ze po predchozich zkusenostech ma nabidka s kazdym tydnem klesa o tisic korun. Jsem ochoten si pro edici prijet osobne. panzpohadky, majoo200, Rowan a 5 others reagoval na 8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 9, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2018 Beru tvoji nabídku také v potaz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2018 Tak jak to vypadá Odesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2018 Jestli se ptáš na to, jak si stojíš se svoji nabídkou, tak tě musím zklamat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosefina Odesláno Duben 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2018 Ja som adminom Sberatelske Edice CZ/SK chcel by som to do zbierky takže, ja by som mal zaujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rutoslav Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Mám také zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 11, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2018 Edice je prodaná, takže to zde ukončuji. Díky všem za zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts