Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Ukončeno] The Last of Us: Post Pandemic Edition


drak3go

Recommended Posts

  • Moderators

Známý, kterému jsem zprostředkoval a dovezl The Last of Us edici Post Pandemic se rozhodl jí teď prodat a obrátil se na mě s žádostí o asistenci při jejím prodeji. Dávám proto možnost všem případným zájemcům vyjádřit zde svůj zájem a učinit nabídkovou cenu.

Edice je nerozbalená a její balení je v perfektním stavu.  V takovém stavu ji lze dnes už jen velmi obtížně sehnat a co se týče výskytu na území ČR, tak je lze nejspíš spočítat na prstech jedné ruky. Jinak edici samotnou asi netřeba představovat, fanoušci určitě vědí.

Ačkoliv osobně o ceně představu mám a prakticky vím o kupcích ze zahraničí, kteří by ji zaplatili, s ohledem na velikost edice a snaze zachovat její TOP stav při transportu bych upřednostil spíše lokální prodej a s ohledem na to něco málo slevit z požadavků na cenu.

Nechám zde nabídku +- tři týdny a pokud nebude zájem, anebo se nabídky nebudou shodovat s představami, pošlu ji do světa a snížím o jednoho počet majitelů této edice v ČR :)

V případě dotazů se ptejte a pro větší transparentnost bych upřednostnil případné nabídky rovnou sem do tématu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Jsem vazny zajemce, nejlevnejsi edice na ebay je momentalne za 12.500. Nabizim stejnou sumu, ale s tim, ze po predchozich zkusenostech ma nabidka s kazdym tydnem klesa o tisic korun. Jsem ochoten si pro edici prijet osobne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu