Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rgh zmizelo


Dawe5

Recommended Posts

Zdravicko ve spolek, po pul roce jsem vytahl xbox360 s rgh, ze si zahraju nejakou hru. Bohuzel behem toho pul roku co jsem nehral jsem promazal nejake soubory na externim hdd kde mam i hry a vcera, kdyz jsem si k tomu sedl, zjistil jsem, ze nenabiha rgh, mel jsem tam freestyle nebo jak se to jmenuje a vzdy pri spusteni se na obrazovce ukazalo Hrejte.cz, odkud byl nejspise xbox upravovan. Nyni jsem xbox pustil a naskocilo klasicke originalni rozehrani, nikde zadny upravovany software, zkratka holota. Ani zadne ucty nejsou ulozene, vsechno ciste. Co se stalo nebo spis jinak se zeptam, da se to opravit bez nejakych vyssich financich obnosu? Za tu dobu, co jsem se tomu nevenoval jsem zapomnel uplne vsechno. Snazil jsem se tam najit nejaky spoustec, neco pres co se dostat do freestyle menu, ale zrejme je to vsechno fuc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...

Nějaké soubory.. bohužel nemáme věšteckou kouli, abychom mohli vypátrat, co bylo smazáno.

Zkus doplnit více informací, případně screenshoty toho, co na HDD zbylo.

Vzhledem k tomu, že zmizely i profily, bylo toho smazáno zřejmě dost, ale je maličkost to dát zase do kupy (profily už se zachránit nedají).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • spenat locked this téma
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu