Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dotazník na návod  

46 hlasů

1. 1. Jak se vám návod líbí?

• Skvělé, přehledné
      37
    • Super, ale mohlo by být více přehledné
      6
    • Totálně nepřehledné
      1
    • Super, ale nevyužiji to
      2

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

very_hard

https://team-xecuter.com/sx-os-v1-3-announcement/

je to hned na titulní straně :) mimo jiné taky odstranily ochranu o které se poslední dny tak mluví na internetu.

Jinak zajímalo by mě jestli už někdo má zkušenost jak instalovat .NSP . V praci mám půlku stránek zablokovaných tak si toho moc nepočtu ale jestli jsem dobře pochopil tak to jde pouze přes Devmenu který se spouští přes nějaké LayeredFS ?

Odesláno

1 . To ti nikto nezaruci, pravdepodobne by to malo byt v poriadku i ked uz registrujem na nete par jedincom co dostali ban. Otazne je len ci naozaj pouzivali OFW pri hrani online hrania, ale boli lenivy a skusili to s CFW

2. To bude zalezat na tom ako sikovny su technici pri rieseni reklamacii. Pripadne ked ti ostane mrtva konzola ci nebude v pamati nahrany CFW atd ...  

Pri hacku konzol a vsetkeho je to vzdy 50 na 50

Odesláno

Dnes jsem to nacpal, do noveho switche... trosku jsem se zasekl, protoze CFW nevidel obsah karty, sice jsem v OFW aktualizoval na posledni, ale nemel jsem tu kartu vlozenou, system pak vyzadoval, dalsi aktualizaci, kvuli SDXC karte. Staci znovu do OFW a pustit kratkou aktualizaci, pak vse funguje. Pravdepodobne to jde spustit i pres CFW, ale to jsem nechtel riskovat. Na spojeni pinu, jsem pouzil kancelarskou sponku, vdy se tak na 3 pokus trefim, ale to uz pak stejne potrebovat nebudete, payload pres tel, je docela komfortni, tak primitivni jsem to necekal :-) Pouziivam usbC kabel+OTG redukci, dodavanou k S9+ a asi k vetsine samsungu...

Jeste doplnim ohledne te licence, pokud platite pres paypal - spielite, tak na firmu, pokud zvolite pratele/rodina zaplatite polatek, zadnou zpravu jim nemusite nechavat. Staci jim na mail poslat ID transakce, vse vyrizeno behem cca 16h, kdyz my mame rano, oni maji odpoledne....je to cina :-)

Odesláno

Ahoj.

Tak jsem objednala SX PRO a zaplatila PayPal

Díky návodu vše proběhlo ok. Jen se chci zeptat na to odeslání ID transakce: Rakouský obchod, SX Pro - 1280 Kč SX OS - 500 Kč, možnost platit kartou (pouze VISA) nebo přes PayPal - u této varianty je potřeba čekat na email s údaji o jejich PayPal účtu a následně po zaplacení odeslat ID transakce. Zdlouhavější, ale bezpečné a bez problémů. Pošta zdarma.

Kam poslat ID transakce? Když jsem to odeslala v účtu co jsem přihlášená v obchodě, tak tam mou odpověď vidím, ale po chvilce přišel email: Mail Delivery System <Mailer-Daemon@server35.hostwhitelabel.com>    

Díky za odpověď

Odesláno

DŮLEŽITÉ INFO:

1. Na oficiálním webu Xecuter SX OS - https://sx.xecuter.com/ - nyní můžete najít mé překlady manuálů a návodů do češtiny. Naleznete je pod položkou Download a tam Manuals. Následně po vybrání konkrétního manuálu klikněte na Czech. Do budoucna není vyloučena plná lokalizace samotného SX OS (I když tam toho prozatím moc na překlad není :biggrin:).
  2. Přidán nový ověřený eshop - díky Michi_Potato.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu