Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 19, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2018 Zdravím všechny, prodám oficiální HORI Grip na PS Vitu Slim, díky kterému můžete využívat tlačítka L2 / R2, L3 / R3 jako na běžném gamepadu. Prakticky nutnost, pokud využíváte Remote Play / Streamujete z konzole PS4. Dovezeno z Japonska (u nás nesehnatelné), pouze samotný grip (bez krabice). Preferuji osobní převzetí v Praze. Cena: 600 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Mel bych zajem pane spenat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Srpen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Já bych měl taky zájem pane špenát ale potřebuju abys mi ještě prodal PS vitu Slim, mám jen původní verzi. Nemůžu to slimko nikde sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Ajo, to je na slim, tak to nic, ja mam puvodni oledko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Srpen 21, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 gho5t: To se asi jen tak nestane, svojí Vitu jsem už prodal, tenhle grip je poslední věcí ohledně Vity, kterou ještě mám Martinoslav: Tak tak, jedná se o grip na Slim, původní Vita s OLED displejem do něj bohužel nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gho5t Odesláno Srpen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Ty takový odborník na Vitu a prodal jsi ji....stěhuješ se na Mars nebo co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 21, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2018 Stále aktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemik Odesláno Září 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2018 Ahoj, mám zájem. Kde v Praze bychom se mohli potkat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 21, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2018 Prodáno, zamykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts