placek Odesláno Prosinec 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2019 Ale dá se s nimi hrát,ale musíš vědět co máš dělat.( stačí většinou podržet tlačítko L) A jinak na SX OS je to o dost jednodušší.Já si cheaty sám hledám a patřičně si hru užívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2020 pri aktualizácii sa neviem dostať do toho menu kde si mám vybrať čo chcem ako si popisoval .... otvorí mi iba menu hekate v5.0.2. keď vyberiem Launch celéto nahrá ako by ešte raz a som zase v menu hekate keď dám More config napíše mi " NO .ini or boot entrie found..." "Check that a .ini file exist in /bootloader/ini/." and that it contains at least one entry." Neviem ako ďalej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 1, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2020 To, co popisuji je menu aplikace updateru, ta nemá nic společného s Hekate. Jak konkrétně jsi postupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 1, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2020 stiahol som aktualizáciu " Jak Atmosphère-NX aktualizovat? " nahral som to to do zložky switch a cez TegrRcmGUI som to spustil... spustil sa atmosphere a hneď potom menu hecate ak máš nejaký nápad sem s ním.... ak nie tak asi reštartujem switch na výrobné nastavenia a nahrám všetko od úplného začiatku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 1, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2020 Četl jsi ten návod? Hned v prvním bodu je napsáno: Citovat Pozn.: Jedná se o klasickou homebrew aplikaci s příponou .nro, kterou zkopírujete do adresáře /switch. Tohle není aktualizace, ale aplikace na aktualizaci... Vůbec netuším, kde jsi vzal informaci, že by se mělo jednat o samotnou aktualizaci, myslím, že je to popsáno opravdu jasně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 prepáč, máš pravdu "aplikácia na aktualizáciu".... no ale ako som to popísal vyššie nešlo mi to nainštalovať. Asi to budem musieť urobiť celé ešte raz. Dám vedieť či sa mi to podarilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Co konkrétně ti nešlo nainstalovat? Tomu stále nerozumím Je to homebrew aplikace, zkopíruješ jí do Switche, zapneš Switch a skrze homebrew menu aplikaci zapneš (jak je psáno v návodu), například stejně jako třeba nějaké emulátory. Nic se nikde neinstaluje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 tak ja mám problém asi niekde inde.... Keď zapnem switch cez tegru tak sa pripojí načíta hecate a potom ostane stále v tegre zelená fajka (pred tým sa mi to samo odpojilo) a ako písal pred tým nespustí mi kosmos, spustí ale vráti sa do hecate opakovane Neviem sa dostať do Nintendo menu kde môžem switch reštartovať na výrobné nastavenia. Takže ak sa pustím do inštalácie úplne od začiatku vie niekto ako switch reštartujem na výrobné nastavenia ak sa mi nedá dostať do nintendo menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Kosmos? Aktualizační aplikace je pouze pro čistou instalaci (proto jsem taky smazal návod na "Kosmos" - když tu ještě byl, bylo výslovně napsané, že aktualizační aplikace není pro Kosmos) - toto by ti ani nepomohlo (i kdyby ti to fungovalo). Aktualizace je navíc z logiky věci jen pro ty, kteří už funkční Atmosphére mají, což ty, jak se zdá, nemáš. Doporučuji tedy formát SD karty a opětovnou čistou instalaci skrze návod v tomto tématu. Není třeba řešit reset do továrního nastavení, veškerá data, která jsou spojená s CFW, máš na SD kartě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Ďakujem za info. skúsim to celé od začiatku a dám vedieť. Tak som to urobil celé od začiatku ako je tu v popise. Mám tam atmosphere ale keď vojdem do hgmenu v3.2.0 tak tam mám v ponuke len Reboot to Payload. Nie sú tam tie programy na inštaláciu nsp... Už to ide.... Doinštaloval som Goldleaf a ide to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Samozřejmě, že tam ty aplikace nebudou, ty nejsou součástí CFW a už je na každém, co si tam nakopíruje Kosmos je tam mohl mít, protože sis při generování Kosmos balíčku mohl zaškrtnout jakékoliv předinstalované aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 A funguje niečo z toho balíčka na inštaláciu XCI súborov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 To už ale zase mluvíš o Kosmosu, teď jsi udělal čistou instalaci Atmosféry Veškeré aplikace, které jsou v rámci balíčku Kosmos, jsou normálně běžně dostupné homebrew aplikace. Kosmos je jen stáhne a dá pod jednu střechu - nic víc, nic míň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Leden 2, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2020 Prepáč, že to takto komplikujem... Už som v obraze. Preto som sa čudoval lebo pre tým, keď som si to nainštaloval tak tam bolo všetko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2020 Zdravíčko, moje switch spadá do kategorie "Warning" při kontrole sériového čísla. Vše udělám podle návodu. Ale jak chci zapnout konzoli nic to neudělá. Černá obrazovka. Zapnout potom do režimu switch jde normálně. Je asi pravděpodobne že moje konzole nejde hacknout, že? Snad jsem to napsal srozumitelne.dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2020 Ano je to pravděpodobné.Jinak do měsíce je na trhu hardwarový čip na úpravu jakéhokoliv switche.Už se ladí poslední věci před výrobou.Vydrž nebo si sežeň starší switch. thefan88 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 11, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2020 V každém případě půjde na tom čipu spouštět jen SX OS (pokud nějakou náhodou někdo nenajde jiný způsob). Ještě technická: To, že se po zavedení Jigu ukáže černá obrazovka, je správně. Na kterém kroku konkrétně jsi selhal? thefan88 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 11, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2020 no selhal jsem na kroku,kdy pripojim switch do pc a chci odeslat payload. hlasi to NO RCM. nejde tedy odeslat payload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 14, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2020 Tak jsem jeste malicko zkousel a dostal jsem se ke kroku kdy je Rmc je ok, tey pripojeno, ale jak chci odeslat payload. program hned zamrzne a nic se nedeje. Zajimave. Nekdo stejny problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 To je celkem jasná indikace patchnutého Switche - pokud to předtím jisté nebylo, tak teď už je. thefan88 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Jako že můj switch nejde hacknout. Chápu to dobře. To že zamrzne program na odeslání payloadu to je ta jasná identifikace, je to takhle myšleno?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 15, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Ano, to je jeden problémů, který nastane v případě injectnutí payloadu na patchnutý Switch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thefan88 Odesláno Leden 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2020 Dobře. Děkuji. Aspoň vím na čem jsem. Časem je asi nějaká šance že se povede prolomit i tenhle problém. Uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahous90 Odesláno Leden 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2020 Ahoj, podarilo se mi sehnat nintendo a po kontrole Imei na internetu pise zele Safe, takze se da cracknout Muzu ho aktualizovat nez zacnu s naheavanim osx atd ci jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 21, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2020 Ahoj, to je na tobě, klidně ho aktualizuj před instalací CFW, nic tím nezkazíš. Mimochodem: IMEI je u mobilů, ne u Switche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.