Zahous90 Odesláno Leden 21, 2020 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2020 Promin nedoslo mi to tak seriove cislo, mam v tom bordel Takze akualizace normalnr muzu a nic se tim nepokazi Jde mi to o abych nic nepokazil pred instalaci osx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 21, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2020 Určitě, předpokládám tedy, že myslíš SX OS (ne "osx"), toto téma se každopádně věnuje Atmosphére-NX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 3, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2020 Vyšla nová verze oficiálního FW pod číslem 9.2.0 a Atmosphére dostal na tento FW aktualizaci (viz první příspěvek). Sigpatches zůstávají totožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.lunacek Odesláno Březen 7, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2020 Zdravím, prosím o radu, když budu chtít atmosphere ze switche odinstalovat, co přesně musím udělat, aby byla konzole jako před instalací CFW Nikde jsem to tu nenašel Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 7, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2020 Stačí vyndat paměťovou kartu, či jí zformátovat. Nutno ovšem podotknout, že ban ti bude hrozit i nadále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daniel.lunacek Odesláno Březen 8, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2020 Děkuji za odpověď, existuje nějaká možnost jak CFW vyzkoušet a neriskovat ban, děkuji Například po vyndání karty, tovární nastavení? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 8, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2020 Ve zkratce: Nelze. Jakmile je jednou CFW spuštěno, ban hrozí vždy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Březen 10, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2020 Aktualizoval som to na ver. 9.2.0 a teraz mi tinfoil nenatiahne hry a ich aktualizácie a ten mám verziu 8.1.0 myslím, že aktuálnu. Vie niekto poradiť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 11, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2020 Co tím myslíš? Jakou verzi Tinfoilu používáš? Na instalaci .NSP souborů každopdáně doporučuji Awoo Installer či Goldleaf. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rescueman Odesláno Březen 19, 2020 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2020 sorry všetkým.... problém bol úplná maličkosť a moja zbrklá reakcia.... Nemal som zaheslovanú WIFI a tak som sa rozhodol, že si ju zaheslujem... A v tom čase som aktualizoval atmosphere a neuvedomil som si, že mi nepôjde wifi.... preto to nešlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 15, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2020 Před pár minutami vyšla podpora pro nejnovější FW Switche - 10.0.0. Prozatím v pre-release verzi, ale dle zběžného testování jsem nenarazil na žádný problém. Důležitá informace: Sigpatches prozatím nejsou dostupné. Switch změnil přístup, kvůli kterým je současný .ips formát Sigpatches nefunkční - bude třeba chvíli vyčkat. Prozatím doporučuji používat FW 9.2.0. EDIT 17. 4.: Betaverze nových sigpatches je venku - přidáno do prvního příspěvku. Zároveň vyšel hotfix na Atmosphére. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jany006 Odesláno Květen 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2020 sigpatches v bode 4 hlasi "This upload does not exist" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 25, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2020 Opraveno, díky za informaci. jany006 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červen 15, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2020 0.13.0 je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červen 16, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2020 Aktualizován odkaz na sigpatches s podporou Atmosphére 0.13.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 14, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2020 Vyšla nová verze FW 10.1.0 (běžný "stability update"), aktualizovány Sigpatches. Atmosphére 0.13.0 na této verzi stále funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 20, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2020 Aktualizována část návodu "Jak Atmosphère-NX aktualizovat?". Původní tvůrce aplikaci již nevyvíjel, aplikaci převzal pod novým sestavením jiný vývojář. Pokud původní verzi aplikace máte, důrazně vám doporučuji jí smazat a nainstalovat (a nadále využívat) tuto novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Červenec 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 Prosím o radu. Aktualizoval jsem z cfw. 10.0.4 na 10.1.0. Probíhá klasické spuštění Atmosphère-NX, pak nápis Nintendo Switch a už by se normálně spustilo menu, naskočí ikona baterie ale pak to hodí error s touto tabulkou a už jsem úplně bezradný co s tím. Neměl by jste někdo nějakou radu? Nerad bych formátoval kartu a přišel o uložené data z her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Červenec 24, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 Ahoj, používáš nějaká speciální témata (např. NXTheme), nebo něco na úpravu plochy Switche? PitaWilson reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitaWilson Odesláno Červenec 24, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2020 Ty bláho, máš pravdu. Dělá to Custom Theme. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Červenec 25, 2020 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2020 Vždy to dělá custom theme.( i u sxos) PitaWilson reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 15, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2020 Vyadána nová verze s podporou FW 10.2.0. Sigpatches budou vydány každou chvíli EDIT: Sigpatches jsou aktuální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 29, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2020 Verze 0.15.0 je venku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 29, 2020 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2020 Jojo, zatím jsem nechtěl updatovat post, dokud nebudou venku Sigpatches. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesker Odesláno Říjen 30, 2020 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2020 Hoj je tu někdo z Brna a okolí kdo by mi mohl pomoci se Switchem ? Nějakou záhadou jsem v konzoli udělal firmware na fat32 a kartu mám na exfat a teď se mi nechce spustit že mám kartu exfat a nevím co s tím, mám strach zformátovat kartu, že bych tím switch už nespustil vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.