Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 1 month later...
Odesláno

tak ten mám.... a nejde mi to a pred tým mi to išlo, teraz mi idú len niektoré hry.....inštalujem cez goldlief

ešte mám jeden dotaz: keď switch pripojím k PC aby sa spustil atmospher tak ma hodí do hecate

enu a tam kliknem na tu šípku vpravo a potom mi dá možnosť vybrať kozmos, znovu kliknem a ide to. ale pred tým sa mi stačilo pripojiť k PC....Treba niečo zmeniť v nastaveniach? a kde a ako ak áno?

• Junior Moderators
Odesláno

Příště hry nemaž přes GoldLeaf, je to dosti invazivní - hry stačí naprosto běžně odinstalovat funkcí, kterou Switch nabízí.

Tím jsem myslel zkusit nainstalovat jakékoliv .nsp, které jsi ještě neměl na Switchi nainstalované (třeba nějakou homebrew převedenou na .nsp).

• Junior Moderators
Odesláno

Dobře, tak to shrnu :D

Problém, který dostáváš, mohl nastat při odstranění her skrze Goldleaf (sigpatches jsme vyloučili). Zkus proto nainstalovat jakoukoliv jinou aplikaci/hru (.nsp soubor), kterou jsi dosud na Switchi neměl a dej vědět, jestli ti to bude psát stejnou chybu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu