Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Atmosphère-NX (v1.8.0 / FW 19.0.0): Zdarma dostupný CFW

spenat

Recommended Posts

Jasny, ale pokud tomu dobre chapu, kdyz se switch uplne vyplne a zapne, tak nabehne bez Atmos.... ze? Aby se znovu aktivoval, musi se zase poslat ten jeden file...

Nasel jsem toto - pry udelat pred hackem

Console Preparation

Important

Before setting up for homebrew, install at least one eShop title to utilize "title takeover", an Atmosphère feature that allows homebrew to use more resources than they would normally have. Try downloading a free game (like Fallout Shelter), application (like YouTube), or a game demo (like 10 Second Run RETURNS). Running the Homebrew Menu via a game cartridge is an alternative, but requires the game to be inserted any time you want to launch the Homebrew Menu. Generally, title takeover doesn't permanently alter the donor game or application.
Once you obtain any bootable title, you are prepared to continue on with the guide.

https://switch.hacks.guide/user_guide/getting_started.html#console-preparation

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Junior Moderators

Znovu: Jít na Switchi online s CFW (multiplayer, eshop, youtube, cokoliv,...) znamená dřív nebo později ban. Je to všude zmíněné milionkrát: Jakmile jednou jdeš online s CFW, ban ti bude hrozit vždycky, nehledě na tom, kolikrát Switch zapneš/vypneš.

To, co zmiňuiješ, je úplně jiná věc: Počítá se tam s tím, že jsi nikdy předtím CFW neměl - v takovém případě samozřejmě online jít můžeš, než ho nahodíš.

Odkaz ke komentáři

12 🙂 Ale taky me laka udelat to od zacatku. Protoze vubec nevim, co v tom je / neni

Taky ted premyslim, jestli se musi resit Hekate... v navodu tady to jako prvni krok nevidim. Koukal jsem na nejaka youtube videa. A tam nejdriv davali Hekate, ve kterym formatovali kartu a nasledne Atmos...

Odkaz ke komentáři

A stejne, pokud switch vyplej, tak musim znovu injectnout ten jeden file, co je u atmosfere. A kdyz nevim, jak je tam verze, tak to zrovna muzu udelat nove podle navodu 🙂

EDIT:

Tak na to asi chytat nebudu. Na karte je i emuMMC, je tam udelany 32 GB file a jede to teda asi pres nej.

Jedine, co jsem zatim udelal je, ze jsem tam nahodil novy atmosphere - protoze jsem stejne nevedel, jaky ten payload file (verzi) bych mel posilat.

BTW

Hry v konzoli si muzou stahnout update? Nebo je to risk taky?

Jake porty pripadne zablokovat pro komunikaci? Vim, ze u WII U jsem zadal nejake DNS, aby to ingnorovalo Nintendo servery.

EDIT2:
Porty uz asi resit nemusim - kdyz syn pustil Minecraft, co tam byl nainstalovany, tak dostal hlasku ve smyslu:

Online services are restricted by Nintento - tak bud BAN a nebo je to kvuli tomu, ze nema nintendo online.

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

Ano, ta hláška, kterou zmiňuješ, je ban na konzoli.

Ještě ale pro ostatní (ve tvém případě už to stejně není relevantní), pro jistotu do třetice, protože se na to určitě zase někdo zeptá:

Kdykoliv se připojíte s konzolí online, ve 100% případech jde komunikace nejprve přes servery Nintenda. Nehledě na to, zda hrajete hru, která s tím vůbec nesouvisí, máte upravené DNS záznamy, stahujete updaty her, nebo sledujete YouTube video - je to úplně jedno. To paradoxně platí i pro EmuNAND.

Ano, nemusíte ban dostat nikdy, ano, můžete ho dostat hned. Online s CFW = riziko banu. Pokud riziko nechcete podstupovat, neinstalujte si CFW.

Odkaz ke komentáři

No ona se nakonec ta konzole jaksi sekla a neslo pustit vubec nic, jen se vratit zpatky do homebrew.

Udelal jsem teda novy built dle navodu a vse bylo OK. Jen jsem mel problem s tema sigpatches. Musel jsem nakonec najit jinou source, ktery upravoval / pridaval i nejaky file do bootloader (pokud se nepletu).

No a nakonec...

Nakonec jsem nasel na YT nejaky super navod s pouzititim balicku HATS. Vse nahral na kartu, ukrojil 12 GB na emuMMC 🙂 A jedu pres to. Vse OK. A switch ma dokonce i nejaky emulovany SN.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu