Maram45 Odesláno Říjen 17, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2018 Tak busta je na prodej ;) Citovat
spider74 Odesláno Srpen 29, 2020 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2020 Tohle dělal jeden Rus v limitované 30-kusové edici. Původní cena byla 600 $, mě se povedlo koupit na ebay za 300 $ z druhé ruky. Vše přišlo perfektně zabalené a na svých stránkách a na youtube má postup plnění a bezpečnou manipulaci. Celé je to podsvíceno bodovými ledkami nahoře a dole. Doudám, že se mi ten facehugger za pár roků nerozpustí Mandaz, mirai_trunks a kachnak reagoval na 1 2 Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 29, 2020 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2020 Je to boziiiiii, ale domu bych to nechtel sodoma gonora, dobytek jeden skaredej! spider74 reagoval na 1 Citovat
spider74 Odesláno Srpen 29, 2020 Nahlásit Odesláno Srpen 29, 2020 Když nedáváš ksicht moc blízko ke sklu tak se ani nehne Martinoslav reagoval na 1 Citovat
numi Odesláno Srpen 30, 2020 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2020 Vypadá to super. já v Polsku potkal na jedné výstavě mladíka který dělal taky tyhle věci. Sice ne lampy ale měl sousoší kde byl v souboji alien a predátor. Mám pár fotek. Poslal mi potom cd s fotkama jak to dělal ale sám bych si nějaké tohle sousoší koupil. No nejlepší byla figurka co vážila 75kg. Udělal predátora ve velikosti okolo 175cm. Masakr. Martinoslav a spider74 reagoval na 2 Citovat
spider74 Odesláno Srpen 30, 2020 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2020 Koukal jsem "numi" na začátku tohoto vlákna a vypadá to dobře, jen by to chtělo mít prostory na to kam to dávat. Já s tím už docela bojuji a to mám přitom relativně nevelké věci + samozřejmě nekonečné utírání prachu. Dám tady ještě jednu věcičku co mi v poslední době přibyla - také ruční výroba. Je to blaster z filmu Blade Runner (1982) kde hraje Harrison Ford. Borec co to dělal mi to posílal z Estonska. Kupováno přes Etsy.com mirai_trunks, Maram45 a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat
spider74 Odesláno Září 4, 2020 Nahlásit Odesláno Září 4, 2020 Pokud někdo potřebuje štítky ke svým vystaveným kouskům tak od tohole maníka jsem jich bral už docela dost a jsou skvěle udělány. Má docela široký záběr tématiky. Pořídil jsem jak k blasteru nahoře tak k tomu Facehuggrovi i k Pulsní pušce dole a obrněnému transportéru z Aliens. https://www.etsy.com/shop/VICTORYFORHEROES?ref=simple-shop-header-name&listing_id=513061270 mirai_trunks a Martinoslav reagoval na 2 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.