Luke25 Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Záznam Directu sledujte zde: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 6, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 Bohužel nakonec dnešní/zítřejší Nintendo Direct neproběhne kvůli silnému zemětřesení, které se v noci v Hokkaidu odehrálo... Nový datum konání bude uveřejněn "v blízké budoucnosti". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Září 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 No jo... škoda, těšil jsem se... ale je to pochopitelné. Tak snad příští týden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2018 Update, nintendo direct je dnes o půlnoci našeho času: http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=NintendoDirect|Reminder|w37 spenat reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Září 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2018 Super, to mi nějak uniklo, díky za info. UP: Tak co, jaký máte názor na Direct? Já jsem spokojený a řadím ho mezi ty lepší (ještě když to porovnám s E3). Za mě super hry: Yoshi's Crafted World, New Super Mario Bros U: Deluxe, Super Mario Party a Luigi's Mansion 3. Ještě pak možná i Animal Crossing a Pokémoni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Září 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 Já se těším na Splatoon 2 a Luigis Mansion 3. New Super Mario Bros jsme viděl nějaký gameplay a nějak mě to neohromilo ale třeba se pletu a bude to fajn. Na pokemony jsem se těšil ale když to je jako pokemon go tak mě to vůbec nezajíma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doomista Odesláno Září 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 před 4 hodinami, GluckCZ napsal: Já se těším na Splatoon 2 a Luigis Mansion 3. New Super Mario Bros jsme viděl nějaký gameplay a nějak mě to neohromilo ale třeba se pletu a bude to fajn. Na pokemony jsem se těšil ale když to je jako pokemon go tak mě to vůbec nezajíma... Klasické pokemon souboje budou taky přítomné, naopak asi odpadne halda grindu, aniž by tím ta hra zásadně utrpěla, což je alespoň v mých očích velké plus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loenelie Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Ahoj vespolek, Včerejší direct od nintenda jsme “okomentovali” na našem YouTube kanálu určitě budeme rádi za jakýkoliv komentář nebo váš názor, který tam zanecháte https://youtu.be/ZwNthstJpE0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 17, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2018 Co mě (z nově oznámených her) na Directu potěšilo nejvíc, je určitě New Super Mario Bros. U Deluxe (vzhledem k tomu, že mě minulo Wii U). Největším překvapením pro mě byl asi Cities: Skyline - i přesto, že mě tenhle styl strategie nebaví, dost mě konverze na Switch překvapila. Nakonec musím zmínit pár titulů, které už jsou oznámené delší dobu, ale v Directu se též objevily: Super Mario Party, Just Dance 2019 (čím víc "party" her, tím líp ) a Starlink: Battle for Atlas (na něj jsem obzvlášť zvědavý). Osobně se ale stále nejvíc těším na Diablo III: Eternal Collection - už je to nějaký pátek, co jsem to hrál s přítelkyní na PS4, tak pojedeme znovu (s necromancerem, kterého jsem předtím neměl) Luke25 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.