Mandaz Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Ahoj, právě dohrávám tuto hru, po dohrání sem hodím větší info, ale pokud má někdo nějaký dotaz ještě před vydáním, klidně se zeptejte a pokusím se vám odpovědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 zjisti jak je to stema trofejema:) kolikrat tonclovek musi hrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Některé trofeje jsou skryté, ale co si pamatuju (nejdu doma) tak jsou tam tuším 4 trofeje za obtížnost, z nichž poslední obtížnost by se ti měla odemknout až po dohrání předchozí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 ok. hrajes na uktra easy Perrek=Lara? by mne zajimalo, zda alespon ty 4 se daj odemknout dohranim nejtezsi znich jak to tqk bejva. ale dyk za typ:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Jak se ti hra líbí? Nějaký posun od předchozích dílů? Děkuji Mandazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Míraju, hraju na nejlehčí a odemčené jsou tři obtížnosti, ta poslední sa odemče dohrání té třetí Kakamil, kdybych měl teď hodnotit dal bych 6/10. V mnoha směrech totální kopie ančártyd4, kdy se mění jen textury hlhrdiny. Postižená kamera a bugy typu lara proletí stěnou nebo sa nechytí úchytu jsou běžné. Posun skoro žádný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 co herni doba? 15h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Zatím su na cca 15 hodinách, ale na cca dvě hodiny jsem sa sekl při hádankách ve dvou tombech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 zdař, jen by mě zajímalo jak je to s nastavením grafiky pro majitele PS4 Pro. Jsou tam nějaké možnosti na výběr mezi FPS, lepší textury apod. a nativní 4K jak tomu bylo u předchozího dílu? díky za námahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2018 Je tam na výběr, fps nebo lepší textury a aj do 4k sa mi tv přepla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 V 10. 9. 2018 at 9:41, Mandaz napsal: Ahoj, právě dohrávám tuto hru, po dohrání sem hodím větší info, ale pokud má někdo nějaký dotaz ještě před vydáním, klidně se zeptejte a pokusím se vám odpovědět. jak muzes dohrat hru ktera vyde az 14.9. jsi u toho online na psn, nebojis se BANu od Sony ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 Proč by se měl bát banu? Mydlíš si že to někdo kontroluje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 nevim jak ted, ale z minulosti pamatuji pripady ze PSN i XBOX LIVE tomu kdo hral pred datem vydani rodavali ban, tak se jen ptam zda se clovek ma bat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 Muze tvrdit, ze recenzuje:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 Přesně tak, nemá mu to nikdo jak dokázat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 Jako jediné co nefungovalo byla online synchronizace trofejí sotr, měl jsem je jen na disku, ale včera už šly normálně i synchronizovat. Jinak recenzuju hru pro leo.tv Assassin a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 a kdyz to porovnas s predchozim dilem, pripadne s Uncharted 4, jaky to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 V 10. 9. 2018 at 10:04, mirai_trunks napsal: ok. hrajes na uktra easy Perrek=Lara? by mne zajimalo, zda alespon ty 4 se daj odemknout dohranim nejtezsi znich jak to tqk bejva. ale dyk za typ:) napsals to spatne, ta obtiznost je Perrekjelara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 11, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2018 před 4 hodinami, tofi napsal: a kdyz to porovnas s predchozim dilem, pripadne s Uncharted 4, jaky to je ? Tak rise mne bavil víc, sotr mi přijde jako prachsprostá vykrádačka ančártyd4, některé scény jsou prakticky totožné jako v U4 (nahánění bvpčkem, skluz bahnem pořiti, španělská galeona v polorozpadlé jeskyni), popřípadě v U2 (lezení přes rozbitý dopravní prostředek, nahánění bojovým vrtulníkem), akorát jsou jiné skiny postav. Inspirace je do gulí bijící. Navíc v rise ani nebylo toliko bugů a grafických glitchů (verze 1.03), kde se mi mockrát stalo, že sa lara prostě něchtěla chytnout za výčnělek za který sa chytnout měla a prostě proskočila texturou a ladně cápla do propasti. U sotr mi přijdou divné i souboje, ať už stealth nebo normální, přijdou mi hrozně nevyvážené a hloupé. Borec dostane dělo šípem do lebeni a ostatní okolo něho chodí jak kdyby sa nechumelilo. Nebo druhý extrém, lopím v trávě, potřený bahnem, teoreticky neviditelný, ani sa nehnu a borec z protějšího rohu mýtinky do mne napálí dávku a ende. Popřípadě borca vystealthuju, podřežu mu krčisko, a lara ho odhodí přímo do cesty druhém borcovi. A ten čumí jak chleba z tašky a jde dál. Za mě je nová lara zklamáním roku 2018. tofi a okajos reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2018 Diky za porovnani, co jsem celt recenze tak celkem jsou pozitivni kolem 80% https://www.metacritic.com/game/playstation-4/shadow-of-the-tomb-raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 14, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2018 Tak fčera dohráno a osobně bych se rozhodoval mezi 5/10 nebo 6/10. Většinu ze hry jsem už popsal, do konce se nic nezlepšilo, jen u poslední mise jsem čučel stylem jakože jestli to vývojáři myslí vážně, bohužel bez spojlerů se poslední mise popsat nedá takže nebudu k tomu psát víc. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Září 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 To máš asi českou distribuci tak by mě zajímalo jestli je možnost polského dabingu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2018 Hru už nemám, takže si nejsu jistý, ale polské titule má stopro, dabing jsem tam tuším viděl taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 IMHO - SoTR bych k U4 nepřirovnával nebo lépe řečeno, nenazýval vykrádačkou U4. V desítkách jiných titulů jsou podobné scény evergreenem.. Uncharted je výpravná akční záležitost, za to SoTR je orientovaný na stealth a odehrává se v podstatě v jedné zemi (Peru, Jižní Amerika). Vůbec střetů s nepřáteli je ve hře oproti předchozím dílům o dost méně a důraz je zde kladen převážně na průzkum a crafting. Vždyť např nejtěžší obtížnost vypíná survival instinkty, vodítka kudy jít, kde se chytit apod + ukládání je řešeno pouze v táboře. Jistě, novinek hra obsahuje méně, ale za sebe - jsem rád, že jsem dostal velmi dobrou dobrodružnou hru, s prvky stealthu a místy i hutnou atmosférou. Audiovizuál taky velmi dobrý. Bug nebo grafický glitch cca po 10 hodinách pouze 1 (při rozhovoru s questgiverem stálo vedle Lary jiné NPC tak blízko, že jí rukama doslova prošahávalo). Co se týče nepřátel, pokud uvidí mrtvolu, jdou to "prošetřit" a Laru hledají, neignorují.. Hra rozhodně nezklame a hraje se velmi dobře. Osmičková hodnocení jsou, myslím si, na místě. Mandaz, nevím jakou verzi jsi hrál tak brzy před vydáním, ale určitě v ní nebyl Day1 patch. craig27, Kamel a tofi reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2018 Naprosto souhlasím s kolegou výše, hraju od včerejška a jsem z toho příjemně prekvapen. A rozhodne me to baví víc než U4. Hold 100 lidí 100 chutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.