cromlik Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 Ahoj, mam problem ze pri hrani napr battlefield 1 je hodne slyset ventilator a docela to rusi. Deje se to i v menu hry. B1 ale i Fifa18-19. Je to normalni? Dela to take nekomu? Xbox One X klasicka verze. Tv 4k Hdr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 hodne slyset je kolik? pouzij moderni technologii mobilniho telefonu a udelej mereni. menu her muze bejt horsi vtom, ze neni omezeno fps a a xbox se snaží jet na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Říjen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 Sedim od tv a xboxu cca 4m a kdyz v b1 jdu tak je to slyset to huceni ventilatoru Cca 40db dle aplikace v telefonu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 12, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 a tech 40 je u xboxu nebo kde sedis? u narocne hry je 40 normal si myslim. ma ps4 pro ma i 50. a to ji mam metr od sebe. doporucim sluchatka nebo tv na vetsi hlasitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 Hry od EA mají problém s otevřenými fps v menu či loadingu, tudíž konzole může naplno sepnout ventilátor na plné otáčky a tím pádem je hlučnější. Řešilo se to hojne u PS4 PRO, u xboxu bude ten samej problém zřejmě. Já teda s ventilátorem problém nemám, ale to je tím, že po vyzkoušení SW BF2 na psku sem myslel, že se mi konzole rozpadne jak ten ventilátor hučel, takže žádnou hru od EA nehraju. Být tebou tak si s tím nedělám problém, u jiných her se vsadím, že ventilátor hučí normálně. Každý samožřejmě hluk vnímáme jináč, hraju teď AC Odyssey a přes zapnutý zvuk z TV sem hluk nezaregistroval, ale to je vždy suběktivní pocit vnímání, sem holt hluchej jak poleno :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Říjen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2018 Dal jsem svuj telehlukomer :-) kvedle xboxu ukazoval 40db. No u ps4 pro to byl strasnej hukot. To budilo i manzelku kdyz jsem ho mel v loznici :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cromlik Odesláno Listopad 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 Tak ozivim jeste toto tema. Tak bohuzel Xbox na reklamaci. Kamarad me pujci take Xbox One X a pri hrani je uplne tichy. Testovano na stejnych hrach. Ten muj uz byl jako fen. Dnes jsem objednaval svoz do UPS a pan na lince jen tak mimochodem rikal sakra co s tema Xboxama je tento tyden uz jste snad 40ty :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2018 Já prodal černé xko a koupil bíle a je uplně stejné jako to černé co se týká hluku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.