Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox One X zvuk ventilatoru


cromlik

Recommended Posts

Hry od EA mají problém s otevřenými fps v menu či loadingu, tudíž konzole může naplno sepnout ventilátor na plné otáčky a tím pádem je hlučnější. Řešilo se to hojne u PS4 PRO, u xboxu bude ten samej problém zřejmě. Já teda s ventilátorem problém nemám, ale to je tím, že po vyzkoušení SW BF2 na psku sem myslel, že se mi konzole rozpadne jak ten ventilátor hučel, takže žádnou hru od EA nehraju. Být tebou tak si s tím nedělám problém, u jiných her se vsadím, že ventilátor hučí normálně. Každý samožřejmě hluk vnímáme jináč, hraju teď AC Odyssey a přes zapnutý zvuk z TV sem hluk nezaregistroval, ale to je vždy suběktivní pocit vnímání, sem holt hluchej jak poleno :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak ozivim jeste toto tema. Tak bohuzel Xbox na reklamaci. Kamarad me pujci take Xbox One X a pri hrani je uplne tichy. Testovano na stejnych hrach. Ten muj uz byl jako fen. Dnes jsem objednaval svoz do UPS a pan na lince jen tak mimochodem rikal sakra co s tema Xboxama je tento tyden uz jste snad 40ty :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu