DogVader Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Jako MS me zacina dost sr..., jak to, ze na ps4 jde od pulnoci spustit digitalni verze rdr2 a na xboxu mi to ve 2:20 pise ze musim jeste pockat. To byl duvod, proc jsem si koupil digi verzi - abych mohl hrat od pulnoci. A to neni poprve... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 nekupovals v jinem regionu za levnejc? ja koupil teda na ps4ku ale v asii a hral od 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2019 Hrajete někdo RDR2 Online? Mě to v posledních dnes neustále odpojuje a píše to, že chyba je na straně serverů Red Dead, nebo něco v tom smyslu. Včera jsem to zkoušel a třikrát mě to odpojilo ani ne po pěti minutách. Děje se vám to taky, nebo bude chyba někde u mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Leden 2, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 Má někdo problém s rozmazaným/nezaostřeným obrazem kolem postavy? Nejvíce to jde vidět když točím kamerou kolem postavy. Popřípadě jak nastavit obraz? Díky. Xbox One s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 2, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2022 Zkus to natočit na video. spíš bych zo viděl na nejake nastaveni TV, ve hre se moc nastavit neda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Na videu to není moc poznat. Zkoušel jsem GTA a tam to dělá taky ale o dost míň jak RDR2 a nedělá to pořád.Takže otázkou je zda je xbox nebo televize špatna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Skoro mi to přijde jako tv. Zkus sa pohrabat v jejím nastavení, jestli má zapnutou nějaký game režim zkus ho vypnout, nebo jestli je vyplý zkus zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Totok je čistě nastavením TV. Co máš za televizu? Já tohle měl u AC oddysei a stačilo TV nastavit podle Rthings.com a měl sem po problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 to bude vyhlazovani hran u tv nebo dopocitavani pixelu co tam nejsou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Leden 28, 2022 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 Je pravda že televizor už mám pár let. Televizi mám LG 32LK530 viz odkaz https://www.lg.com/cz/televizory/lg-32LK530-lcd-tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 28, 2022 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2022 noo, 2011 byl dobrej rocnik, mozna pomalu cas na upgradee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.