Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS4 slim vs. PS4 Pro


yapmt

Recommended Posts

Ahoj, chtěl bych synovi poridit PS4 - hrat chce pouze NHL a FIFA. Cetl jsem ruzne srovnani a názory a nejsem si jisty, zda vybrat PS4 slim nebo PS4 Pro. Televizi mam "pouze" HD, UHD zatím pořizovat nehodlam, zvuk urcite přes AV soustavu (ještě nemá HDMI vstup).

Penezma nejsem omezen, ale na druhou stranu proc pripadne utrácet za něco, co plne nevyužiju, proto nasleduji dotaz na zkusene:

- stacil by vykonem PS4 slim na vyse uvedene hry (plynulost, zobrazeni....)

- poznam na me HD televizi rozdil mezi verzi "slim" a "pro" (dotaz opet smeruje na vyse uvedene hry)? Televize před lety kupovana jako "lepsi" - ma třeba nativni 200Hz (když to srovnam se sousedovou UHD na 50Hz, tak bych nemenil)

- vim, ze slim nemá opticky zvukovy vystup - lze vyresit tak, ze přes HDMI to pujde do televize a odsud (ta ma digitalni zvukovy vystup) teprve do AV? Slo by to takhle?

Diky moc za Vase názory, komentare...a na zaver ještě jeden dotaz ke hre NHL2019 - pocitam, ze hra koupena v CZ ma i Extraligu, ale koupena v zahranici, konkretne v Nemecku?

Ziju v Nemecku a PS4 bych koupil tady, hru mohu "pod stromeček" pripadne poridit v CZ.

Diky

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Uzavírám duplicitní téma jelikož - 1. proč vytváříš více topiců se stejným dotazem?

- 2. tato otázka tu byla již několikrát, stačilo by si jen projít fórum a odpověď by si dozajista našel :wink:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Saixx - ano, tema bylo parkrat citovane, ale byly to spis obecne dotazy. Ja jsem polozil konkretni dotaz v souvislosti se zamyslenymi periferiemi a s presne definovanym pouzitim. Nic takoveho jsem tu nenasel. Ale nemohu vyloucit, ze to tak neni - jen nemam cas hodiny prochazet jednotliva vlakna. Myslel jsem, ze prave od toho tato fora jsou - nekdo, kdo potrebuje radu, specifikuje dotaz a - nekdo se zkusenostmi mu zkusi poradit. Tvoje rada mi s vyberem opravdu moc pomohla. Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Ano obecné dotazy, které se ale víceméně shodují s tvým požadavkem a to co je lepší na takové a makové hry.
Co se týče hledání tak pokud by tímto způsobem k tomu přistupoval každý tak se fórum může přejmenovat na - nemám čas hledat, založím rovnou více témat.cz (tímto narážím na to, že mě osobně hledání trvalo možná ani ne minutu).
Abych nebyl jen mimo téma tak souhlasím s kolegou výše. NHL a FIFA nejsou z kategorie her využívající výkon konzole naplno takže pokud půjde opravdu jen o hry multiplatformní tak bude zdaleka dostačovat Slim verze. Pokud je v plánu hraní i třeba exkluzivních titulů bude lepší PRO, které se dneska dá pořídit v akcích za pár korun...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu