amokktropic Odesláno Leden 15 Nahlásit Odesláno Leden 15 (upraveno) Prodám sekundární slot na Warhammer 40,000 Space Marine 2. cena: sleva 300 Kč Kupovano od Duffyho. Upraveno Leden 18 uživatelem amokktropic Sleva z 400 na 300 Kč Citovat
duffy Odesláno Leden 15 Nahlásit Odesláno Leden 15 sekundár Disney Epic Mickey:Rebrushed (PS5) cena 300,- primár The Exorcist:Legion VR Deluxe Edition (PSVR2) cena 250,- Citovat
duffy Odesláno Leden 19 Nahlásit Odesláno Leden 19 sekundár SONIC X SHADOW GENERATIONS (PS5) + Darker Skies (PS5) cena 350,- sekundár Shadow Gambit:The Cursed Crew cena 300,- sekundár Horizon Zero Dawn Remastered (PS5) cena 300,- primár MediEvil : Deluxe Edition (český dabing)+ The Forest Quartet cena 250,- primár Arken Age (PSVR2) cena 500,- Citovat
maxikoff Odesláno Leden 23 Nahlásit Odesláno Leden 23 Ahoj, sháním primární účty na hry PS5 Call of Duty: Black Ops 6 Citovat
duffy Odesláno Leden 24 Nahlásit Odesláno Leden 24 primár Ninja Gaiden 2 Black cena 650,- primár HITMAN :World of Assassination Edice cena 350,- primár Red Soulstice 2 : Survivors Ultimate Edition (PS5) cena 350,- primár Test Drive Unlimited Solar Crown :Gold Edition + The Witcher 3 :Wild Hunt Complete Edition (PS5) cena 600,- Citovat
duffy Odesláno Leden 28 Nahlásit Odesláno Leden 28 primár Call of Duty :Black ops 4 cena 300,- primár Marvels Midnight Suns : Legengary Edition (PS5) cena 250,- primár Ninja Gaiden 2 Black cena 650,- Citovat
Toorop Odesláno Leden 31 Nahlásit Odesláno Leden 31 Prodám primár na Warhammer Space Marine 2 - 600,- Helldivers 2 - 300 ,- LEGO:Horizon Adventures - 600,- Tiché místo: Cesta vpřed - 300,- Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Únor 2 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 2 Primár Call of Duty Modern Warfare 2019 200,- kupované od Duffyho Citovat
duffy Odesláno Únor 2 Nahlásit Odesláno Únor 2 prodám primár Party Animals (PS5)+ Battlefield V : Definitive Edition + Everlune (PS5-easy platinová trofej za 15 min) cena 250,- prodám primár Turbo Overkill (PS5) cena 250,- primár Red Soulstice 2 : Survivors Ultimate Edition (PS5) cena 350,- primár FAR CRY 6 : Game of the year Edition cena 500,- Citovat
craig27 Odesláno Únor 3 Nahlásit Odesláno Únor 3 Koupím sekundár Kingdom Come Deliverance 2 cz titulky Trixy004 reagoval na 1 Citovat
duffy Odesláno Únor 5 Nahlásit Odesláno Únor 5 primár Mafia:Trilogy-všechny tři díly v češtině 1 a2 cz dabing...cena 200,- primár Ambulance Life:A Paramedic Simulator cena 500,- prodám primár UFC 5 : Ultimate Edition+NBA 2K24 Black Mamba Edition+NBA 2K23 Deluxe Edition+FIFA 23+Railbreak cena 500,- primár AVATAR : Frontiers of Pandora : Ultimate Edition cena 550,- Citovat
maxikoff Odesláno Únor 10 Nahlásit Odesláno Únor 10 Ahoj sháním hru na PS5 primár - Kingdom Come: Deliverace II Cz Diky Citovat
duffy Odesláno Únor 12 Nahlásit Odesláno Únor 12 primár Moto GP 24 + Ride 5 :Special Edition cena 500,- primár 7 Days to Die-Console Edition (PS5) cena 300,- primár Infamous + Infamous : First Light cena 250,- primár Planet of Lana + Achilles:Legends Untold cena 250,- primár Dead Man's Diary (PS5) + Hell Pie (PS5) cena 250,- primár NOBODY Wants to Die (PS5)+Dead Age II cena 200,- prodám sekundár Flintlock: The Siege Dawn(PS5) cena 150,- Citovat
maxikoff Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 před 26 minutami, Jiřulka napsal: Primar Kingdom Come Deliverence II, 800 Kč Měl bych zájem. Citovat
Lukasneo Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 Neprodava nekdo primar KCDII? Kamarad by mel zajem. Citovat
craig27 Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 Zdravím kluci, nedoporučuju obchodovat s uživatelem Vojta22, jehož jméno tady už v minulosti padlo, kvůli obchodování. Vzal jsem od něho účet FC 25, který už dlouhodobě nefunguje, psal jsem o nápravu, případně vrácení peněz, bohužel uživatel nekomunikuje. Myslel jsem, že jsme tady všichni po těch x letech na férové vlně a dá se na všem domluvit ... EDIT: @SAIXX proto jsem to tu o něm psal a účet má pozastavený, pokud dál dělá neplechu a neřeší to tak stačí napsat a účet odstavíme petrhopa, Lukasneo, Tango23 a 1 other reagoval na 4 Citovat
craig27 Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 Nějak jsem se v té minulé zdlouhavé konverzaci ztrácel, jen jsem tam zahlédl jeho jmeno. Je sice hezké, že účet odstavíš, ale peníze a funkční účet mi nikdo asi nevrátí... Tango23 reagoval na 1 Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Únor 15 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 15 před 48 minutami, craig27 napsal: Nějak jsem se v té minulé zdlouhavé konverzaci ztrácel, jen jsem tam zahlédl jeho jmeno. Je sice hezké, že účet odstavíš, ale peníze a funkční účet mi nikdo asi nevrátí... Jasně, to chápu, tohle nikdy nikoho nepotěší ale aspoň se zamezí dalšímu okrádání. Smutné je že většina z nás si tu věří že bude vše v pořádku a pak se stane tohle Citovat
Tango23 Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 Tak ať ho admin zabanuje a nedělá nám tady peklo podvodníček Citovat
Frosby Odesláno Únor 16 Nahlásit Odesláno Únor 16 Predám Astro Bot cz PS5 sekundár Cena: 500Kč / 20€ Zápujčka: 250Kč / 10€ na 10 dnů Citovat
Vrkoslav Odesláno Únor 17 Nahlásit Odesláno Únor 17 V 15. 2. 2025 at 12:21, craig27 napsal: Zdravím kluci, nedoporučuju obchodovat s uživatelem Vojta22, jehož jméno tady už v minulosti padlo, kvůli obchodování. Vzal jsem od něho účet FC 25, který už dlouhodobě nefunguje, psal jsem o nápravu, případně vrácení peněz, bohužel uživatel nekomunikuje. Myslel jsem, že jsme tady všichni po těch x letech na férové vlně a dá se na všem domluvit ... EDIT: @SAIXX proto jsem to tu o něm psal a účet má pozastavený, pokud dál dělá neplechu a neřeší to tak stačí napsat a účet odstavíme Ahooj, koukám že nejsme jediní koho Vojta podvedl. Nic špatného lidem nepřeju ale doufám že tady těm ojebávačům se to někdy v budoucnu vrátí. Citovat
okajos Odesláno Únor 18 Nahlásit Odesláno Únor 18 mám takový divný dojem že s tím Vojtou byly tady taky problémy s podvody před pár lety pokud si vzpomínám tak patří mezi ty oblíbené tmavší barvy-někdo měl i vypátrat kde bydlí či pracuje ...pak když lidičky mu ty podvody připomínali-hodně se to tu řešilo- a nikdo s ním nic nechtěl mít tak zmizel a teď udeřil znova... Kinimod84 a Tango23 reagoval na 1 1 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.