libcenko Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Měl bych zájem o sekundární The evil within, Far cry 4 s cz. Seriózně prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Far cry jsem koupil včera nechám za 549 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Sekundární? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Sekundární? Jo sekundární Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Šel by někdo do Diabla 3? V akci Reaper of Souls ultimated editiln za 40$. Nebo pokud máte někdo koupeno,tak bych taky vzal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 I ja :) primarni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Někdo Diablo 3 / Far Cry 4? Můžu nabídnout GTA V, FIFU 15. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 Koupil bych Primarni sloty : Far Cry 4 cz, Cod AW .. Diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Kdyby někdo prodával primár na Tomb Raidera, nebo sek*ndar na Trials fusion tak se hlásim :) sou ve slevě :) Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem aaischa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 koupím primární na Rayman legend, je v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 nevite jestli ta verze metro redux co je na psn store obsahuje ceske titulky ?diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 (upraveno) Pokud to je na EU storu tak obsahuje // proc daji slevu na Terrarii pro vitu za 130 a ne na PS4 :( Upraveno Prosinec 24, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2014 koupím primární slot na shadow warrior, je ted v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Na US store je Battlefield 4 za 12$. Nesel by do toho nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudlajz Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Hele, jak na tom US storu muzu nakupovat? Zkousel jsem tam dat svoji kreditku, dokonce jsem si chtel i nabit penize pres Paypal, ale porad mi to pise, ze doslo k chybe a nejde to koupit :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 takhle to nejde :D musis na amazon a tam si koupit PSN CARD 10-50USD :D s tim ze v registraci amazonu si to regnes na nahodne vymyslenou nebo znetu zkopcenou adresu nekde v USA pak to de zaplatit cz kartou.. ten kod das do ps storu a mas tam doláče :) kdby neco nebylo jasný ptej se :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecik Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) Ceskou kreditku na US store nepridas. Musis koupit treba na amazonu gift card a kodem z ni dobijes penezenku na US uctu http://www.amazon.com/10-PlayStation-Store-Gift-Card/dp/B00GAC1D2G/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1419496314&sr=1-1&keywords=Store+gift+card //edit: nez jsem to na telefonu natukal, tak aaischa byl rychlejsi. Klidne muj prispevek smazte... Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem ecik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Jde to i přes Paypal - rychlejší než kupovat PSN cody. Stačí akorát Paypal s americkou adresou a normálně přidáte českou kreditku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 nechce někdo Chariot sek*ndár za 75Kč ? :) p.s. ten paypal tedy taky zkusim, to by mohlo bejt pohodlnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Stastne a vesele Vanoce parani. Tady je ta stranka, co jsem nasel s TLoU a LBP3, maji tam i nake jine. Srry za pomalou odezvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kudlajz Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Tak jsem si na Amazonu koupil kod, redeemnul, koupil jsem si Battlefield, ale kdyz se ted snazim prihlasit na svuj US ucet na PS4, tak to po me chce nastavit to Privacy setting, coz udelam a na konci se to nahrava a pak to hodi chybu, ze doslo k chybe pri komunikaci se serverem. Zkousel jsem to asi 3x. Nevi nekdo, kde by mohl byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 resetni ps4, vetsinou to pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipp Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Koupim sek. Far Cry 4 Cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 Me to dělá taky, bude to chyba u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Prosinec 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2014 (upraveno) koupim slot na call of duty aW, na us storu je ted v akci za 45dolaru, nechce se nekdo slozit, nemam moznost koupe za dolary Upraveno Prosinec 25, 2014 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.