Marr Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Nevite, jestli AC: Black Flag z US Storu obsahuje ceske titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 promin ale zkousel si se nad tim trochu zamyslet proc by mely mit v us regionu nase titulky?:)nekdo tu psal ze fifa z us psn nema cz lokalizaci takze tohle bude stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Samozrejme jsem nad tim premyslel, ale nekde jsem cetl, ze digitalni verze AC cestinu ma, jen se u toho nepsalo, jestli to byla verze z CZ nebo US Storu. S tou fifou jsem to psal dokonce ja, ale u ty je to zpusobeny tim, ze ceskou lokalizaci nema ani diskova verze fify, koupena tady v CR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 marr. prosimte ty sis kupoval reddem card na amazonu vid mel si snimy neaky problem protoze ja ted koupil jeden 10 dolarovy a pise mi to ze je pouzit davam to na us uctu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Jojo, kupoval. Zadny problem jsem s nimi nemel, vse probehlo v poradku. Pokud ti to pise, tak bych napsal na amazon, meli by Ti ho vyreklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) ............... Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) Tak prodam secundarni slot na fifu 14 z US úctu (jsem primarni majitel)ale jen lidem co maji dobré a výší hodnocení tady na fóru ne jinde, nebo tem se kterymi už sem obchodoval. Cena 400kc původní je 1200 Tool omlouvam se ale mas špatný feedback Omlouvam se za duble post jsem na telefonu neak se to seklo a bylo to tu 2x:ziped: Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 je mozne koupit hrru pres jinyho uzivatele zadat primarni konzoli hrat pak u sebe jako normalne a pak tu primarni konzoli deaktivovat az me to prestane bavit a prodat slot aby jsi to jiny uzivatel mohl zadat jako primarni a hrat u sebe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Ano, tak by to mělo fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Jinak k memu hodnoceni, diky neschopnosti moderátorů a nezajmu toho, ze me dva uzivatele nepravem dali negativni hodniceni a diky nemuz me jeden dal negativ a pritom sam nema ani jedno a ja ho vubec neznam a vse lze snadno dolozit, rozhodl jsem se tady neobchodovat a obchoduji pouze na gamebazaru pod prezdivkou Lukasneo a na PSN LUKASNEOCZ, zde prikladam odkaz na moje "negativni" hodnoceni... Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 http://gamebazar.cz/?profil=Lukasneo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Ahoj prodam fifu 14 primární slot sem jen jeden majitel prodáván ze me to nebavy cena 1200 je to z US uctu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Ahoj,vzdyt 1200 stoji ucet normalne :D bys to mohl dat levnejsi :D, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) A proč dit je to jak když jdeš do obchodu neprodavam slot ale celý účet i email atd . Ale tak dobře no 1000 níž.nejdu Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem kovator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2013 Vzal bych za 500Kc na pulku,hodnoceni mame oba stejne;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 jo ale i kdyz mas steam tak nestoji stejne jako vsechny hry na nem takze tvoje cena 1000kc je naprosta blbost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Někdo Lego bo CoD na 1/2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Ja bych chtel COD ale jen na singl pak bych opet ucet vratil a mel bys ho na prodej.Nechce se me davaz tisicovku za 5hodin hrani.. obratem bych to pak prodaval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Tak Lego už mám:) .....někdo "normální" na CoD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceRuda Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Lze zakoupit USD online kupóny 10,20,50 dolarů z Amazonu. Jen je potřeba zadat americkou fakturační adresu. Ověřeno, že to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AceRuda Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 AC4 Black Flag PS4 (včetně možnosti hrát i PS3 verzi) + Season Pack z US store (původní cena 80USD) 1) prodám 1 slot za 500,- nebo celý účet za 1400,- nebo 2)vyměním 1 slot za 1 slot PS4 verze her FIFA14, BF4, COD Ghosts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Je ještě k dispozici slot na BF4 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 mam tu na vymenu sekun.slot na fifu 14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tool Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Kolik prodej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 ono je ještě jednodušší pokud máš us učet zakoupit hru respektivě kod přímo na Amazonu. Já ted koupil nba 2k14 za 39doláčů - 49.99 byla akce a kámoš měl slevu tak 20% dolů...asi už na cz psn koupím málo co :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.