duffy Odesláno Červenec 24, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jara37 Odesláno Červenec 25, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2023 Pánové nemá někdo sekundární slot Call of Duty: Vanguard? Nabídněte.... děkuji moc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2023 Zdravíčko pánové, mám dotaz, máte někdo nějaké sloty od uživatele tatramatrafatra ? Mám od něj primár Dead Space a nemůžu se na účet dostat, někdo změnil údaje. Uživatel mi zatím neodepsal (psal jsem včera). Snad jde jen o nedorozumění, ale zajímá mě jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost, nebo majitel sekundárního účtu Dead Space. Díky za info a omlouvám se, že to píší zde. Lukasneo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Červenec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2023 před 2 hodinami, Susperian napsal: Zdravíčko pánové, mám dotaz, máte někdo nějaké sloty od uživatele tatramatrafatra ? Mám od něj primár Dead Space a nemůžu se na účet dostat, někdo změnil údaje. Uživatel mi zatím neodepsal (psal jsem včera). Snad jde jen o nedorozumění, ale zajímá mě jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost, nebo majitel sekundárního účtu Dead Space. Díky za info a omlouvám se, že to píší zde. Taky mám od něj účet a nejde mi login, jednou mi už poslal nový heslo ale nefunguje Lukasneo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červenec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2023 před 36 minutami, petiiik77 napsal: Taky mám od něj účet a nejde mi login, jednou mi už poslal nový heslo ale nefunguje Diky, tak to nevypada dobre...preci kdyz neco menim dam vedet i ostatnim...zlaty Duffy Lukasneo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Červenec 27, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2023 před 5 hodinami, Susperian napsal: Diky, tak to nevypada dobre...preci kdyz neco menim dam vedet i ostatnim...zlaty Duffy On psal že mu to někdo změnil pak se ozval ale až tak za měsíc Susperian reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iggy1468627247 Odesláno Červenec 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2023 před 18 hodinami, Susperian napsal: Diky, tak to nevypada dobre...preci kdyz neco menim dam vedet i ostatnim...zlaty Duffy Jako... co tak koukám, tak by se to tu pomalu mohlo přejmenovat na "obchodování s Duffyho účty" Lukasneo a Susperian reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Červenec 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2023 To ja proto nejradeji beru vse od Duffyho uz par let a mega spokojenost. Par nefungujicich nebo jen chvilkove fungujicich jsem uz tady zakoupil a proto radeji volim overene uzivatele. lostkojot reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex46259 Odesláno Červenec 28, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2023 před 6 hodinami, Iggy1468627247 napsal: Jako... co tak koukám, tak by se to tu pomalu mohlo přejmenovat na "obchodování s Duffyho účty" Tjn.. ono nejhorší že nezi námi nebude žádnej vůl kterej by to měnil.. aspoň doufám ale nesmi se to prodavat dál protože ten dotyčnej si to změní a je zo v prd*** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červenec 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2023 (upraveno) Predám primárne účty GOW ragnarok PS5 cz.tit: 350,- Remnant from ashes PS4: 100,- Upraveno Srpen 13, 2023 uživatelem Fogzila sleva ragnarok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Červenec 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Červenec 29, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2023 Koupím secundar na Remnant 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TREYYY Odesláno Červenec 30, 2023 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2023 ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 2, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2023 Zakoupeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Srpen 3, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Srpen 5, 2023 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2023 V 30. 7. 2023 at 13:59, TREYYY napsal: Prodám primární účet GoW Ragnarok PS5 s cz titulky: 350,- Ahoj, máš ještě? Psal jsem zprávu. Koupeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Srpen 5, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Srpen 6, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2023 Koupim primarni ucet na Cyberpunk PS5 +chystane DLC Phantom liberty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Srpen 7, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukasneo Odesláno Srpen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2023 Prodam primarni ucet od Duffyho - SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake. Mam kompletnw dohrano- luxusni zalezitost pro fanousky a skvela odychovka se Spongebobem a Patrikem. cena 390Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 9, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2023 Není aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffy Odesláno Srpen 11, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2023 prodáno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toorop Odesláno Srpen 14, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2023 někdo primár Diablo IV na Ps5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostkojot Odesláno Srpen 15, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2023 Ahoj, nabízím sec. účet na VR2 - Operation Wolf Returns. (Neprodávám, pouze ověřeným uživatelům vyměním za jinou VR2 hru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toorop Odesláno Srpen 17, 2023 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2023 Prodam sekundar na Red dead redemption 1 za 400 ,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.