Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Obchodování s ÚČTY/SLOTY her (primární/sekundární)

nepster

Recommended Posts

Zdravíčko pánové, mám dotaz, máte někdo nějaké sloty od uživatele tatramatrafatra ? Mám od něj primár Dead Space a nemůžu se na účet dostat, někdo změnil údaje. Uživatel mi zatím neodepsal (psal jsem včera). Snad jde jen o nedorozumění, ale zajímá mě jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost, nebo majitel sekundárního účtu Dead Space. Díky za info a omlouvám se, že to píší zde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Susperian napsal:

Zdravíčko pánové, mám dotaz, máte někdo nějaké sloty od uživatele tatramatrafatra ? Mám od něj primár Dead Space a nemůžu se na účet dostat, někdo změnil údaje. Uživatel mi zatím neodepsal (psal jsem včera). Snad jde jen o nedorozumění, ale zajímá mě jestli třeba někdo nemá podobnou zkušenost, nebo majitel sekundárního účtu Dead Space. Díky za info a omlouvám se, že to píší zde.

Taky mám od něj účet a nejde mi login, jednou mi už poslal nový heslo ale nefunguje

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, Susperian napsal:

Diky, tak to nevypada dobre...preci kdyz neco menim dam vedet i ostatnim...zlaty Duffy

Jako... co tak koukám, tak by se to tu pomalu mohlo přejmenovat na "obchodování s Duffyho účty" :D 

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Iggy1468627247 napsal:

Jako... co tak koukám, tak by se to tu pomalu mohlo přejmenovat na "obchodování s Duffyho účty" :D 

Tjn.. 😅 ono nejhorší že nezi námi nebude žádnej vůl kterej by to měnil.. aspoň doufám ale nesmi se to prodavat dál protože ten dotyčnej si to změní a je zo v prd***

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu