Kohy917 Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 Koupil jsem si FIFA 14 přes US accn, ale neukládáji se mi trofeje ani na us accn ani na cz accn. Neví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Měl bych otázku ke sdílení úctu na PS4. U PS3 je mi všechno jasné. S kamarádem to teď máme tak, ze na mem main úctu je PS+, kamos ma me údaje, takže děláme společně nákupy a oba užíváme výhody PS+. Bude totéž možné na PS4? Tj., aby na mem úctu byly hry, PS+ a mohl to na své PS4 využívat i kamos, kterému dam údaje? Četl jsem tu o main účtu, master účtu a ze někde nefunguji trofeje. Muže mi v tom prosím někdo udělat jasno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Pokud na kamarádově konzoli nastavíš svůj účet jako master, stáhne si ty hry, potom se přene na svůj účet a hraje. Ty na své nebudeš mít účet jako master, hry stáhneš a (nikam se nepřepneš, neboť stahuješ z účtu, na kterém chceš hrát) hraješ. viz první stránka, první příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tak teď v tom mám teprve guláš :D Jestli to dobře chápu na konzoli jedna musí byt účet udělaný jako master, pak se uživatel přepne na jiný profil a muže používat hry, PS+ z masteru. Na konzoli dva bude ten samy PS+ účet taky aktivovaných (ne jako master) a uživatel musí hrát přímo na tom profilu, aby mohl užívat hry, PS+ atd. Oba odemykaji trofeje. Je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Tak teď v tom mám teprve guláš :DJestli to dobře chápu na konzoli jedna musí byt účet udělaný jako master, pak se uživatel přepne na jiný profil a muže používat hry, PS+ z masteru. Na konzoli dva bude ten samy PS+ účet taky aktivovaných (ne jako master) a uživatel musí hrát přímo na tom profilu, aby mohl užívat hry, PS+ atd. Oba odemykaji trofeje. Je to tak? Jo jo,a proto bych do toho nikdy nešel,aby mi někdo druhej nahrával trofeje do mého profilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 (upraveno) Tak teď v tom mám teprve guláš :DJestli to dobře chápu na konzoli jedna musí byt účet udělaný jako master, pak se uživatel přepne na jiný profil a muže používat hry, PS+ z masteru. Na konzoli dva bude ten samy PS+ účet taky aktivovaných (ne jako master) a uživatel musí hrát přímo na tom profilu, aby mohl užívat hry, PS+ atd. Oba odemykaji trofeje. Je to tak? Viz první příspěvek : Na ostatních konzolích lze tato hra hrát pouze na účtu, ze kterého byla koupena - nenačítají se Vám tak trofeje atd. na Váš primární účetJestli se načítají druhému trofeje to nevím, mám sice US učet s hrami ale jen pro sebe... Upraveno Leden 17, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Leden 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2014 Jo jo,a proto bych do toho nikdy nešel,aby mi někdo druhej nahrával trofeje do mého profilu. Taky bych to tak nechtěl, ale pokud by můj účet měl v konzoli kamarad nastaveny jako master, tak by mohl hrát "moje" hry pod svým profilem (i s trofejemi). A já bych hrál pod svým účtem na své konzoli. Sony to ma celkem lisacky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Ano, je to přesně tak, jak píšeš. Pokud to je kamarád (někdo důvěryhodný, u koho se nebojíš, že ti s účtem něco udělá), tak není problém účet na jeho konzoli nastavit jako Master s on si od tebe hry jen stáhne a bude hrát u sebe. Na svojí konzoli doma (a na kterékoliv jiné, počet je neomezený) účet nebude jako master, ale to ti vadit nemusí, protože na něm budeš normálně hrát. Problém by ale byl, kdyby ste si koupili hru na půl na novém účtu, jako se to dělá na ps3. Jen jeden (ten s Master účtem na své konzoli) by tu hru mohl hrát na svém účtu. Ostatní pouze na tom nově založeném, kde je hra koupená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Koupil jsem si FIFU 14 na US účet na mém PS4, ale nemůžu jí spustit na mém českém účtu. Jde nějak udělat, abych jí mohl hrát na svém CZ účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 nastav si us ucet jako primarni pak ti to pujde na kazdem uctu na tve ps4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2014 Potřeboval bych se Vás zeptat na sloty svými slovy. Chci Fifu, kterou bych spíš hrál jen offline. Nezajímají mne žádné trofeje. 1. Chápu to správně, kdybych chtěl hrát online zápas. Master majitel účtu nesmí být ve stejnou dobu online nebo jen nesmí hrát fifu? 2. Hrát offline, lze bez jakéhokoliv omezení vůči master majiteli? 3. V psku mám cz účet, tak fifu budu hrát jen na tom napři. americkém? S tím mým cz nebude mít hraní fify žádnou spojitost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Hele někdo ti dá sec.účet a ty budeš moct hrát jen nanom a je jedno jestli on bude online nebo ne protože má účet nastaven na master a tím pádem může hrát na svém main účtu . Jestli chceš prodám ti sec. Slot nebo i klidně celý účet a můžeš mít master ,je to z us store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Kovator: Kolik za něj chceš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 No záleží co chceš jestli jen sec .slot nebo cely ucet . Za Sec.slot 400 Cely účet 800 si Myslím ze není špatná cena:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 sorry ze se do toho micham, ale prijde mi ze je uplne na hlavu kupovat sec.slot a zrovna u fifiy... radsi ten master ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Proč? Pokud to master hraje na jiném účtu (na svém main účtu), tak sec. slot je OK a může hrát offline i online bez omezení. Akorát si to nezahraje na svém main účtu. Ale když píše, že mu jsou trofeje fuk, tak v tom fakt nevidím problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Stačí mi sekundární, ale jak to je když pak někdo prodá ten hlavní účet. Může se stát, že se k tomu svýmu nedostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2014 Tak jasně, že se to může stát, to je riziko kupování slotů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 tak to je jasny no ze se to muze stat no jistota je kupit cely ucet ,mail atd.pak si vse zmenit ale zase ja tady neobchoduju s kazdym jen se známými lidmi ale 100% jistotu ti nedam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 To je na prd. Za cenu blížící se tisícovce nemám o hru zájem. Jedna otázka, pokud budu mít na ps4 u svého cz účtu i ten americký. Půjde hrát i z cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2014 pouze pokud budes mit ten master ucet, ale uz se to tu psalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Prodám primární účet na fifu 14 ,takže cely účet (mail,atd) je to bez cz tit.z US store cena 750 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Pratele, celkem se mi libi ten napad s pujcovanim her. Fajn zpusob, jak si levne zahrat na PS4. Co takle zalozit klub "overenych" uzivatelu, vytvorit cloudovy harmonogram pujcovani her na dane obdobi za dany poplatek a nejak tohle uvest v chod? I kdyz mam zde na foru maly feedback, jsem ochoten ucinit prvni krok a to zalozit v cloudu nejakou tu tabulku a klidne i koupit nejaky hry. Libi se mi ta myslenka, ze napriklad za 100,- Kc dostane uzivatel na nejake obdobi moznost plnohodnotne hru zaparit, pote se dostane na dalsiho, ktery dostane prostor. Kdo hru koupi, tomu se penize vrati z casti zpet, kdo hrou nekoupi, ten si ji pronajme za fajn penize, zapari a preda stafetu. Co vy na to? Pokud by mel nekdo zajem, pripadne update k teto myslence, dejte vedet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Únor 25, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2014 no, spíše to vidím na to, že by si dva lidi sdíleli účet a kupovali , co chtěli. Mám špatné zkušenosti z minula (naštěstí jsem byl schopen ten účet na jeho konzoli na dálku vyblokovat a změnit heslo), navíc je tu riziko, že by jednak v tom mohl být bordel a někdo mohl scizit účet a prodat ho. Co si pak na tom člověku vezmeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daiv_69 Odesláno Únor 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2014 Mas pravdu, jistotu nemas nikdy + nikdo nereaguje, coz znamena, ze asi ani neni zajem o neco podobneho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.